usp1
usp2
usp3

Bosch X-lock: Het ultieme wisselsysteem voor slijpmachines

X-lock is het nieuwe wisselsysteem van Bosch om accessoires van haakse slijpmachines met slechts één klik te verwisselen. Het X-lock systeem bespaart jou als professional veel tijdrovend werk. In dit artikel vertellen we je graag meer over het nieuwe X-lock wisselsysteem van Bosch.

Bosch X-lock: Het ultieme wisselsysteem voor slijpmachines

X-tra handig, X-tra betrouwbaar en X-tra uitgebreid

Het X-lock van Bosch staat voor X-tra handig, X-tra betrouwbaar en X-tra uitgebreid:

  • X-tra handig: In plaats van verschillende stappen met makkelijk kwijt te raken onderdelen zoals een spanmoer, flens en sleutel, gaat het wisselen nu in vijf seconden en vele malen eenvoudiger dan de standaard wisselsystemen. Bovendien komt de spanmoer te vervallen, waardoor je comfortabel in een vlakke hoek kunt slijpen zonder een oppervlak te beschadigen.
  • X-tra betrouwbaar: Door de hoorbare 'klik' weet je altijd dat het accessoire stevig op de machine is bevestigd en dat je met een gerust hart kunt beginnen met je werkzaamheden. Hierdoor hoef je je haakse slijper niet nog extra te controleren.
  • X-tra uitgebreid: Het X-lock assortiment bestaat uit een nieuwe generatie haakse slijpers met en zonder snoer en meer dan 130 verschillende X-lock accessoires. Bekijk hieronder wat je per typenummer kunt verwachten.Bosch-X-lock-Het-ultieme-wisselsysteem-voor-slijpmachines-(1).jpg