Bosch Wirless charging systeem

Bosch Wireless Charging; revolutionair of onnodige luxe?

“Iedere man zou dit moeten hebben“ vs. “Helemaal niet zo handig”

Een klein jaar geleden introduceerde Bosch Blauw de Bosch Wireless Charging innovatie. Met als voornaamste doelgroep de gepassioneerde gebruiker, oftewel de professional. Heeft deze innovatie jullie, als belangrijkste doelgroep, al op grote schaal bereikt?

Bosch Wireless Charging is geïntroduceerd voor meer flexibiliteit en comfort tijdens het klussen. Immers, bij iedere werkonderbreking plaats je de machine op de innovatieve lader en de machine wordt weer een beetje bijgeladen. Bovendien gebeurt dit op snelle wijze. “Care Charging” technologie zorgt ervoor dat de korte laadprocessen de accu niet belasten. De draadloze laadtechnologie zorgt ervoor dat de accu niet meer van de machine gekoppeld hoeft te worden. Er gaat geen tijd meer verloren met het verwisselen van accu’s en het opnieuw insteken van de lege accu’s. De machine – dus met accu – kan direct op dit nieuwe type lader geplaatst worden; tussen het werken door, onderweg naar de bouwplaats of daar waar de machines bewaard worden.

De speciale Wireless Charging accu is met alle Bosch 18V accumachines compatibel.

Werk jij al met Bosch Wireless Charging? Waarom wel of waarom juist niet? Voor welke werksituaties biedt het meerwaarde? Is het vooral handig in een werkplaats, waar je vanaf een meer vaste plek werkt, of weet jij er als professional ook optimaal gebruik van te maken op de bouwplaats, waar het er een stuk dynamischer aan toe gaat. We zijn benieuwd hoe onze klanten tegen deze nog vrij nieuwe technologie aankijken.

Verken ons Bosch Wireless Charging assortiment:

Wireless Charging
Bosch GSR 18V accu schroefboormachine
Bosch GSB 18V accu klopboormachine

HBL Online

Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *