usp1
usp2
usp3

DeWalt XR FLEXVOLT: eerste converteerbare 18/54V accu, een grens die verlegd wordt?

Zeker als professional wil je altijd met de beste producten werken. Merken als Makita, DeWalt en Bosch brengen steeds nieuwe producten op de markt en hopen jullie te verrassen. Niet zelden zijn we niet echt impressed toch? Altijd zit er een mooi marketingjasje omheen, maar het biedt niet altijd een wereld van verschil op de bouwplaats. Nu is er iets nieuws waarvan we benieuwd zijn wat jullie ervan vinden:

DeWalt XR FLEXVOLT accutechnologie. Enkele headlines: "De toekomst is hier", "Het beste nieuwe accuplatform", "DeWalt demonstreert de toekomst van draadloos bouwen". Sterke teksten! Vandaar dat we benieuwd zijn wat onze klussers vinden? Nog niet bekend met DeWalt XR FLEXVOLT? We hebben een mooi filmpje:

Ziet er best indrukwekkend uit toch? We constateren enkele voordelen van de DeWalt XR FLEXCOLT accu:

  • Eveneens geschikt voor zware toepassingen
  • Met deze accu heb je geen last meer tijdens het klussen van accu's die leeg zijn
  • Compatibel met onze veelgebruikte 18V machines en accu's
  • De accu kan zelf schakelen tussen 18 - 54 V afhankelijk van de aangesloten machine

Natuurlijk is DeWalt XR FLEXVOLT binnenkort verkrijgbaar bij Gereedschapcentrum.nl; voor de beste prijzen en indien gewenst met deskundig advies! Bekijk het DeWalt XR FLEXVOLT assortiment vast en als jij al overtuigd bent, pre-order dan vast en dan ontvang je begin september jouw gloednieuwe producten.


DeWalt XR FLEXVOLT: eerste converteerbare 18/54V accu, een grens die verlegd wordt?