Bosch 1600A001Y8 Hoekopzetstuk

22,89 18,92

Specificaties

Tekst 0: beschrijvingstekst voor Bosch productpagina: Het ergonomische ontwerp en die kleine machinevorm maken de accuschroevendraaier IXO van Bosch heel praktisch. Bovendien zorgt de softgrip voor een goede grip en volledige controle tijdens het werken. Dankzij de Lithium-Ion-technologie ontstaan er bij accu noch geheugeneffecten noch zelfontlading, wanneer deze langere tijd niet gebruikt wordt. De toepassingsmogelijkheden van de IXO zijn dankzij verschillende adapters uit de IXO Collection zeer divers. Zo kunnen met de haakse adapter ook schroefmontages in hoeken uitgevoerd worden.
Trefwoorden: Accuschroevendraaier / Accuschroevendraaier / Haakse schroevendraaier / Haakse accuschroevendraaier
Meta Description: Met de adapters van de IXO Collection is de IXO van Bosch nog flexibeler. Met de haakse adapter schroeven doe-het-zelvers ook in hoeken. Nu proberen!

Meer informatie:

Meer informatie
NaamBosch 1600A001Y8 Hoekopzetstuk
Type nummer1600A001Y8
FabrikantBosch
EAN

Merkinformatie:

De Bosch 1600A001Y8 is een Boormachine accessoires. Bosch staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Bosch aan. Kunt u advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Bosch Boormachine accessoires wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Boormachine accessoires:

Een Boormachine accessoires zoals de Bosch 1600A001Y8 kan gebruikt worden voor:

- Het uitbreiden van de functies van uw boormachine

- Zowel elektrische als accu boormachines

- Het behouden van een lange duurzaamheid van uw boormachine

Heeft u nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice