Bosch 1600A001YF Universeel snijopzetstuk voor IXO

Special Price 24,79 20,49 Normale prijs 30,00

Specificaties van Bosch 1600A001YF

Tekst 0: beschrijvingstekst voor Bosch productpagina: Het ergonomische ontwerp en die kleine machinevorm maken de accuschroevendraaier IXO van Bosch heel praktisch. Bovendien zorgt de softgrip voor een goede grip en volledige controle tijdens het werken. Dankzij de Lithium-Ion-technologie ontstaan er bij accu noch geheugeneffecten noch zelfontlading, wanneer deze langere tijd niet gebruikt wordt. De toepassingsmogelijkheden van de IXO zijn dankzij verschillende adapters uit de IXO Collection zeer divers. Zo kan er met de universele snij-adapter moeiteloos door de meest uiteenlopende materialen gesneden worden.
Trefwoorden: Accuschroevendraaier / Accuschroevendraaier / Universeelsnijder
Meta Description: Met de adapters van de IXO Collection is de IXO van Bosch nog flexibeler. De universele snij-adapter snijdt moeiteloos door de meest uiteenlopende materialen.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamBosch 1600A001YF Universeel snijopzetstuk voor IXO
Type nummer1600A001YF
FabrikantBosch
EAN

Merkinformatie:

De Bosch 1600A001YF is een Boormachine accessoires. Bosch staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Bosch aan. Kunt u advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Bosch Boormachine accessoires wel gebruiken? Neem contact met ons op, bijvoorbeeld via 013 889 4444.

Boormachine accessoires:

Een Boormachine accessoires zoals de Bosch 1600A001YF kan gebruikt worden voor:

- Het uitbreiden van de functies van uw boormachine

- Zowel elektrische als accu boormachines

- Het behouden van een lange duurzaamheid van uw boormachine

Heeft u nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice