Bosch 2608000672 Schaafmessen - 56mm

9,59 7,93

Bijzondere kenmerken

Het woodrazor hardmetalen omkeerbare schaafmes maakt ook een snelle en simpele vervanging in combinatie met een moeiteloze, perfecte bladpositionering mogelijk. Het woodrazor hardmetalen omkeerbare schaafmes levert perfect soepele en gladde schaafresultaten op massief houten oppervlakken. De scherpe bladen zijn aan twee kanten geslepen, zodat het mes aan twee kanten kan worden gebruikt. Het mes is gemaakt van micrograin volhardmetaal en is voorzien van een extreem scherpe snijkant waarmee consistent fijne en gelijkmatige afwerkingen worden bereikt. Bovendien heeft micrograin volhardmetaal een hoge slijtvastheid. Het mes biedt weerstand tegen beschadiging en breuk bij het per ongeluk raken van nagels of nietjes, waardoor het mes lang meegaat. Dit duurzame mes is bedoeld voor allerlei schaaf
Toepassingen, zoals het aanpassen, op maat schaven en afschuinen, maar ook het sponningfrezen in hard hout, zacht hout en houten composietmaterialen.

Schaafmessen - 56mm voor GHO 12V-20 2 st. blister Recht, hardmetaal, 40°

Specificaties

Lengte mm: 56
Breedte mm: 5,5
Hoogte mm: 1,1

Meer informatie:

Meer informatie
NaamBosch 2608000672 Schaafmessen - 56mm
Type nummer2608000672
FabrikantBosch
EAN

Merkinformatie:

De Bosch 2608000672 is een Overige toebehoren. Bosch staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Bosch aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Bosch Overige toebehoren wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice