Bosch 2608522383 Impact Control Bitset - T40 (8st)

placeholder-product-media-alt-text-not-set
adviesprijs
10,00
8,59

Verwachte leverdatum

28-03-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bijzondere kenmerken

   De Pick and Click Impact Control schroefbit is zeer robuust, ideaal voor zware
   Toepassingen en kan zelfs de krachtigste slagschroevendraaiers aan. De bit is voorzien van een verlengde torsiezone, waardoor deze ook bij langdurige werkzaamheden zeer robuust blijft. Gemodificeerd S2-staal en een geoptimaliseerd warmtebehandelingsproces maken de bit duurzamer voor betere prestaties, ook bij fabrieksinstallaties of zwaar industrieel werk. De 36-delige Pick and Click Impact Control schroefbitset bevat ook doppen, een Impact Control universele houder, standaard magnetisch en een Impact Control Universal Holder Quick Release. Deze houders zijn ideaal voor extra grip op de bits bij universele schroef
   Toepassingen met elektrisch gereedschap. De Quick Release functie zorgt voor snelle en gemakkelijke bitwisselingen en houdt de bits nog steviger vast. De schroefbit maakt deel uit van het Bosch Pick and Click systeem, waarmee individueel samen te stellen accessoiresets voor volledig aanpasbare bitsets mogelijk zijn. In de sleuven met klikvergrendeling kan een gepersonaliseerde verzameling individueel gekochte packs worden geplaatst en oude packs eenvoudig worden vervangen. De bit wordt geleverd in een kunststof houder die u in de lege Pick and Click koffers M of L vastklikt om een eigen set samen te stellen. De dopbit heeft een buitenzeskantschacht van 6,35 mm (1/4 inch) voor gebruik met boor-/schroefmachines, schroevendraaiers en met name slagschroevendraaiers.

   Specificaties

   Setinhoud: (#227052 - 8687; T40 (8x))
   Lengte mm: 25

   Aantal stuks in set

   8-delig

   Bitset bevat

   Torx bit

   Lengte (Product)

   25 mm

   Productlijn

   Bosch Professional

   Lengte bit

   25 mm

   Maat bit

   T40

   Aantal stuks

   8

   Soort bit

   Impact torsion

   Aandrijving

   T40

   Materiaal

   Staal

   Magnetisch

   Ja

   EAN

   3165140912181

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is