Bosch 2608576106 SDS-Plus Hamerboor Plus 7x - 4-snijder - 5 x 150 x 210mm - Carbide

Normale prijs 11,09 Special Price 9,59 7,93
Bestelhoeveelheid

Bijzondere kenmerken

De SDS-plus-7X boor biedt een uitstekende gebruiksduur bij het boren in gewapend beton. De massieve kop met 4 snijkanten bestaat uit hardmetaal van de hoogste kwaliteit, waardoor de kop wordt versterkt en een buitengewone slagvastheid ontstaat. De consistente verdeling van de boorkracht garandeert dat er geen vermogensverlies optreedt, waardoor de totale levensduur wordt verhoogd. De unieke diffusielastechnologie (IDS) van Bosch zorgt voor een sterke verbinding tussen kop en spiraal. Bovendien reduceert het design met de 4 spiralen en brede kanalen de slijtage van de boor, doordat een effectieve afvoer van het boorstof wordt gegarandeerd. Deze boor is geschikt voor het gebruik van boorhamers in metselwerk, beton en gewapend beton. Hij is compatibel met boorhamers met het SDS-plus-systeem. Om precies het gewenste resultaat te bereiken, kunt u met behulp van de slijtage-indicator bepalen of de diameter van de gaatjes zich nog binnen de tolerantie voor de pluggen bevindt. De kwaliteit van de boor wordt aangeduid met het kwaliteitskeurmerk van de PGM Masonry Drill Bit Association Board, dat garant staat voor conformiteit met strenge toleranties, nauwkeurig boren en een goede grip in de boorhouders. Hij wordt in Duitsland geproduceerd.

Highlights

De massieve kop met 4 snijkanten bestaat uit hardmetaal van de hoogste kwaliteit voor een buitengewone slagvastheid.

De diffusielastechnologie (IDS) van Bosch zorgt voor een sterke verbinding tussen kop en spiraal.

Het design met 4 spiralen en brede kanalen reduceert de slijtage van de boor door de effectieve afvoer van het boorstof.

Specificaties

Gat-Ø 5 mm
Materiaal Carbide
Materiaal geschiktheid Beton , Metselwerk
Werklengte 150 mm
Gezamenlijke lengte 215 mm
Houder SDS-Plus
Gewicht 55
Inhoud 1 stuks
Soortnaam Hamerboor

Meer informatie:

Meer informatie
NaamBosch 2608576106 SDS-Plus Hamerboor Plus 7x - 4-snijder - 5 x 150 x 210mm - Carbide
Type nummer2608576106
FabrikantBosch
EAN

Merkinformatie:

De Bosch 2608576106 is een SDS Plus boren. Bosch staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Bosch aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Bosch SDS Plus boren wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

SDS Plus boren:

Een SDS Plus boren zoals de Bosch 2608576106 kan gebruikt worden voor:

- Boorwerkzaamheden met een combi- of boorhamer met een SDS-plus aansluiting

- Een beter vergrendelde boor in tegenstelling tot alle standaard boren

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice