Bosch 2608662769 / Starlock MAII 52 APB BIM invalzaagblad - 52 x 70 mm - Hout en Metaal

17,59 14,54
Meer dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Het Starlock MAII 52 APB-zaagblad is geschikt voor extra breed en diep zagen in hout en niet-gehard metaal. Met 52 mm breedte en 70 mm lengte kan dit zaagblad dieper zagen. Het platte ontwerp vermindert zwabberen en maakt gecontroleerd diep zagen mogelijk dankzij directe krachtoverdracht. Deze belangrijke eigenschappen maken dit product ideaal voor breed en diep invallend zagen in hout en houten balken die spijkers bevatten, alsmede voor het doorzagen van niet-geharde spijkers, schroeven en staalprofielen met kleinere afmetingen. Het zaagt door hout en niet-gehard metaal, zacht kunststof, geplastificeerde platen en gipskarton. De afgeronde snijkant (Curved-Tec) maakt nauwkeurig en vloeiend invalzagen mogelijk. De BIM-combinatie (bimetaal) van een HCS-zaagblad (high carbon steel) en HSS-tanden (high-speed steel) is bestand tegen slijtage en hitte bij het zagen in niet-geharde en abrasieve materialen, wat een lange levensduur garandeert. Het Starlock Max-systeem biedt maximale diepte, snelheid en veelzijdigheid, zelfs voor de meest veeleisende, zware
Toepassingen. Met het Starlock Snap-In systeem kunnen zaagbladen binnen 3 seconden verwijderd en verwisseld worden zonder het zaagblad te hoeven aanraken. Het speciale inzetsysteem biedt de hoogste krachtoverdracht dankzij een 3-dimensionale nauwe aansluiting tussen de machine en het accessoire. Alle Starlock Max elektrische gereedschappen zijn compatibel met dit product.

Specificaties

Materiaal: BIM
Breedte [mm]: 52
Lengte [mm]: 70

Meer informatie:

Meer informatie
NaamBosch 2608662769 / Starlock MAII 52 APB BIM invalzaagblad - 52 x 70 mm - Hout en Metaal
Type nummer2608662769
FabrikantBosch
EAN

Merkinformatie:

De Bosch 2608662769 is een Multitool zaagblad. Bosch staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang een relevant assortiment van Bosch aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Bosch Multitool zaagblad wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice