Bosch 2608664350 / PAII 52 APT MultiMax Precision Zaagblad - Starlock - Multimateriaal - 53 x 40mm - Carbide

Dit product is verouderd en hierdoor niet meer leverbaar. Binnen enkele seconden krijg je een popup met een alternatief. Het beste alternatief voor dit product is:
Bosch 2608900030 EXPERT StarlockPlus CoatedCarbide invalzaagblad PAII 52 APIT Carbide, Multimaterial, Curved-Tec 52 x 50 mm 1

Bekijk de volgende categorie voor meer alternatieven: Bosch Multitool zaagblad

Bijzondere kenmerken

Het Starlock PAII 52 APT MultiMax Precision zaagblad biedt precieze zaagsneden bij het werken met gehard metaal. Het blad heeft hoogwaardige hardmetalen tanden die door abrasieve en harde materialen zagen met een maximale slijtvastheid. De afgeronde snijkant (Curved-Tec) met een breedte van 52 mm vergroot de duurzaamheid doordat tandbreuk voorkomen wordt en zorgt ook voor extra brede, precieze invalzaagsneden in metalen en abrasieve materialen zonder kerven of afbladderen. Het blad zaagt door metalen platen, abrasieve materialen zoals epoxy, GVK, cfk, gipsplaten, cementgebonden vezelplaten en met glasvezel versterkt kunststof. Het Starlock Plus-systeem maakt zeer snel, diep en veelzijdig invallend zagen mogelijk. Met het Starlock Snap-In systeem kunnen zaagbladen binnen 3 seconden verwijderd en verwisseld worden zonder het zaagblad aan te raken. Het speciale inzetsysteem biedt de hoogste krachtoverdracht dankzij een 3-dimensionale nauwe aansluiting tussen de machine en het accessoire. Het blad is geschikt voor gebruik met alle multifunctionele gereedschappen van Starlock Plus of Starlock Max.

Specificaties

Materiaal: Carbide
Breedte [mm]: 52
Invaldiepte [mm]: 50

Meer informatie:

Meer informatie
NaamBosch 2608664350 / PAII 52 APT MultiMax Precision Zaagblad - Starlock - Multimateriaal - 53 x 40mm - Carbide
Type nummer2608664350 / PAII 52 APT
FabrikantBosch
EAN
Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice