Bosch 2608664482 / ACZ 85 RD4 Starlock zaagblad - 85mm (10st)

232,99 192,55

Bijzondere kenmerken

Het Starlock ACZ 85 RD4-zaagblad garandeert een extra lange levensduur voor het verwijderen van mortel en abrasief materiaal. De snijkant is gecoat met een hoogkwalitatief Diamant-RIFF met
Korrelgrootte 40. Dit biedt een buitengewone levenslange slijtvastheid. Dit zaagblad is ideaal voor het verwijderen van mortelvoegen tussen tegels en voor kleinere uitsparingen in zachte wandtegels. Ook geschikt voor het zagen van precieze uitsparingen in abrasieve materialen zoals glasvezel, met epoxy versterkt plastic, cementgebonden vezelplaten of met glasvezel versterkte composieten. Met de puntige uiteinden van het segmentzaagblad kan precies tot in krappe hoeken worden gezaagd, terwijl het ontwerp van het ronde zaagblad rechte zaagsneden mogelijk maakt. Met het Starlock Snap-In inzetsysteem kunnen zaagbladen binnen 3 seconden verwijderd en verwisseld worden zonder het zaagblad te hoeven aanraken. Het inzetsysteem biedt de hoogste krachtoverdracht dankzij een 3-dimensionale nauwe aansluiting tussen de machine en het accessoire. Het is ontworpen voor gebruik met alle Starlock-, Starlock Plus- en Starlock Max-elektrische gereedschappen en normale multitools.

Specificaties

Materiaal: Diamant
Diameter [mm]: 85

Meer informatie:

Meer informatie
NaamBosch 2608664482 / ACZ 85 RD4 Starlock zaagblad - 85mm (10st)
Type nummer2608664482
FabrikantBosch
EAN

Merkinformatie:

De Bosch 2608664482 is een Multitool zaagblad. Bosch staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Bosch aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Bosch Multitool zaagblad wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice