usp1
usp2
usp3

Bosch GLM 40 Afstandsmeter in tas - 40m

★★★★★

5.0 / 5

2 reviews

Bosch GLM 40 Afstandsmeter in tas - 40m
Bosch GLM 40 Afstandsmeter in tas - 40m
Bosch GLM 40 Afstandsmeter in tas - 40m
Bosch GLM 40 Afstandsmeter in tas - 40m
Bosch GLM 40 Afstandsmeter in tas - 40m
Bosch GLM 40 Afstandsmeter in tas - 40m
Bosch GLM 40 Afstandsmeter in tas - 40m
Bosch GLM 40 Afstandsmeter in tas - 40m
adviesprijs
114,00
86,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Bosch GLM 40 Afstandsmeter
      In de wereld van metingen is nauwkeurigheid koning, en met de Bosch GLM 40 Afstandsmeter in jouw gereedschapskist zit je op de troon. Met een indrukwekkende nauwkeurigheid van slechts 1,5 mm over het gehele meetbereik van 40 meter, tilt deze afstandsmeter precisie naar een hoger niveau. Ideaal voor de professional en doe-het-zelver die streeft naar perfectie in elke klus. De compactheid is een andere troef; hij glijdt soepel in jouw broekzak, klaar voor elke meetuitdaging. De vernuftige AutoSum-functie maakt het optellen van meerdere meetwaarden een fluitje van een cent, terwijl het verlichte display met drie regels zorgt voor een kristalheldere aflezing onder alle omstandigheden. De robuuste bouw, met stof-, spatwater- en stootbescherming, maakt deze afstandsmeter tot een onverwoestbare partner op de bouwplaats. En met de IP54-classificatie hoef je je geen zorgen te maken over de elementen. De Bosch GLM 40 behoort niet voor niets tot de gerenommeerde Bosch Professional lijn; dit apparaat belichaamt de magie van meten met slechts één druk op de knop.

      Bouw sterk op duurzaamheid en betrouwbaarheid
      Betrouwbaarheid is het fundament van elk succesvol project. De Bosch GLM 40 Afstandsmeter is ontworpen om dit fundament te verstevigen. Dankzij de IP54-certificering ben je verzekerd van bescherming tegen stof en water, waardoor deze meter ideaal is voor gebruik in de meest veeleisende omgevingen. Je hoeft niet bang te zijn voor een plotselinge regenbui of stoffige werkplek; deze afstandsmeter werkt door, zodat jij dat ook kunt. De stootbescherming betekent dat zelfs een onbedoelde val de Bosch GLM 40 niet zal stoppen. Bovendien, als duurzaamheid jouw zorg is, zal deze afstandsmeter, met zijn lange levensduur en werking op slechts 1.5 Volt batterij, jou niet teleurstellen. De combinatie van robuustheid met de precisie en gebruiksgemak maakt de Bosch GLM 40 niet alleen een instrument dat je op elke klus bij je wilt hebben, maar ook een betrouwbare partner die altijd klaarstaat om jouw metingen naar het volgende niveau te tillen.

      Meer dan meten alleen: jouw voordelen bij ons
      Bij het bestellen van de Bosch GLM 40 Afstandsmeter uit ons assortiment, stap je niet alleen over op nauwkeurig meten, maar profiteer je ook van meer voordelen. Onze snelle levering betekent dat je jouw nieuwe afstandsmeter bijna onmiddellijk in handen kunt hebben, klaar voor je volgende project. En met ons uitgebreide assortiment hebben we alles wat je nodig hebt voor elke klus, groot of klein. Maar dat is niet alles. Bij ons vind je niet alleen concurrerende prijzen maar ook een vriendelijke service die altijd klaar staat om jou te helpen de juiste keuze te maken. Het maakt niet uit welke meetuitdagingen je hebt, de Bosch GLM 40 Afstandsmeter samen met de voordelen van bestellen bij ons maakt elk project haalbaar. Met dit instrument en onze ondersteuning, is het alsof je een deskundige in je broekzak hebt - klaar om de nauwkeurigheid van jouw werk naar een hoger niveau te tillen.

      Verpakt in

      Etui

      Type meetgereedschap

      Afstandsmeter

      Oppervlakte volumeberekening

      Ja

      Productlijn

      Bosch Professional

      Gewicht (Product)

      90 g

      Laserklasse

      Klasse 2

      Opslagfunctie

      Ja

      Laserkleur

      Rood

      IP waarde

      IP54

      Geschikt voor buiten

      Nee

      Werkt op

      Batterij

      Nauwkeurigheid

      1.5 mm

      Video

      https://www.youtube.com/watch?v=91jIOWqIPRo

      Diameter werkbereik

      80 m

      Voltage

      1.5

      Meetbereik

      40 m

      EAN

      3165140790406

      2x 1,5 V LR03 (AAA) batterijen
      1x opbergetui
      1x Certificaat fabrikant

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster