Black Friday 2021

1638230400
- - Uur
- - Min
- - Sec

Capi KBLR1131 Bloemenvaas elegant deluxe Rib - 40x60cm - Zwart

Normale prijs 95,49 Special Price 64,99 53,71
31% korting
Meer dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Deze design bloempot uit de Capi Nature Rib NL collectie is gemaakt met gerecyclede materialen en geschikt voor indoor en outdoor gebruik. De oranje binnenkant van de pot is een knipoog naar de duurzame Nederlandse productie en tevens een isolatielaag die de potten beschermt tegen vorst in de winter en hitte in de zomer. Deze extra laag zorgt ook voor meer stevigheid, waardoor deze pot breukbestendig is. Daarnaast heeft de bloempot een garantie van maar liefst 10 jaar.

De Rib-textuur geeft deze pot een natuurlijke look. Deze textuur is geïnspireerd op gevlochten riet en de dunne lijnen daarvan. De smalle, dansende lijnen zorgen naast een natuurlijke look ook voor een speelse touch aan deze potten. De Nature Rib NL is verkrijgbaar in de kleuren zwart, ivoor, antraciet, donkerbruin en donkergrijs. Deze verschillende kleuren geven iedere bloempot een eigen karakter. De Nature Rib NL vierkant is ook verkrijgbaar in een extra grote maat 50x50x50 cm.

De pot beschikt over de volgende eigenschappen:
- 10 jaar garantie
- Indoor & outdoor
- Isolatielaag
- 100% recyclebaar
- Breukbestendig
- Lichtgewicht
- Vorstbestendig
- UV-bestendig

De bloempot is 100% waterdicht en daardoor perfect geschikt om binnen te gebruiken. Wil je de bloempot buiten gebruiken, zorg dan dat je een afwateringsgat van minimaal 25 mm in de bodem boort.

Specificaties

Lengte (cm): 38
Wijdte (cm): 38
Hoogte (cm): 58
Gewicht (kg): 2,01
Capaciteit (L): 45
Diameter (cm): 38

Meer informatie:

Meer informatie
NaamCapi KBLR1131 Bloemenvaas elegant deluxe Rib - 40x60cm - Zwart
Type nummerKBLR1131
FabrikantCapi
EAN

Merkinformatie:

Deze Capi KBLR1131 is een Bloempotten. Capi staat bekend om haar hoge kwaliteit. Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment in Capi Bloempotten. Net als op al het Capi gereedschap krijg je op deze Capi KBLR1131 volledige garantie.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice