Capi KRWZ932 Bloempot bol Row - 35x34cm - Antraciet

48,99 40,49
Meer dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Deze design bloempot uit de Capi Nature Row NL collectie is gemaakt met gerecyclede materialen en geschikt voor indoor en outdoor gebruik. De oranje binnenkant van de pot is een knipoog naar de duurzame Nederlandse productie en tevens een isolatielaag die de potten beschermt tegen vorst in de winter en hitte in de zomer. Deze extra laag zorgt ook voor meer stevigheid, waardoor deze pot breukbestendig is. Daarnaast heeft de bloempot een garantie van maar liefst 10 jaar.

De Row-textuur geeft deze pot een natuurlijke look. Deze textuur is geïnspireerd op de zandgolven op het strand. De brede lijnen op deze pot staan voor ritmische golven en brengen een rustgevend gevoel. Door het reliëf in de structuur krijgt de pot een eigen karakter. De Nature Row NL collectie is verkrijgbaar in zwart, ivoor, antraciet en olijfgroen. Kleuren die in lijn staan met de natuur en dit ook uitstralen.

De pot beschikt over de volgende eigenschappen:
- 10 jaar garantie
- Indoor & outdoor
- Isolatielaag
- 100% recyclebaar
- Breukbestendig
- Lichtgewicht
- Vorstbestendig
- UV-bestendig

De bloempot is 100% waterdicht en daardoor perfect geschikt om binnen te gebruiken. Wil je de bloempot buiten gebruiken, zorg dan dat je een afwateringsgat van minimaal 25 mm in de bodem boort.

Specificaties

Lengte (cm): 35
Wijdte (cm): 35
Hoogte (cm): 34
Gewicht (kg): 1,38
Capaciteit (L): 25
Diameter (cm): 35

Meer informatie:

Meer informatie
NaamCapi KRWZ932 Bloempot bol Row - 35x34cm - Antraciet
Type nummerKRWZ932
FabrikantCapi
EAN

Merkinformatie:

Deze Capi KRWZ932 is een Bloempotten. Capi staat bekend om haar hoge kwaliteit. Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment in Capi Bloempotten. Net als op al het Capi gereedschap krijg je op deze Capi KRWZ932 volledige garantie.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice