usp1
usp2
usp3

DeWALT DCB183 18V Li-ion accu - 2.0Ah

★★★★★

4.5 / 5

2 reviews

DeWALT DCB183 18V Li-ion accu - 2.0Ah
adviesprijs
116,00
40,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van DeWalt DCB183 accu

      Met de DeWalt DCB183 18V Li-ion accu - 2.0Ah haal je een krachtige en betrouwbare energiebron in huis voor al je 18V XR machines van DeWALT. Deze accu is uitgerust met XR Li-Ion technologie, die zorgt voor een langere werktijd en geoptimaliseerde stroomtoevoer. Hierdoor kun je rekenen op een hoge werksnelheid, waardoor je projecten sneller en efficiënter afrondt. Dankzij het lichtgewicht en compact ontwerp is de accu zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je zonder extra moeite en met maximaal comfort je klussen kunt klaren. Bovendien, met geen geheugeneffect en vrijwel geen zelfontlading, biedt de accu een maximale productiviteit en minder uitvaltijd, wat het ideaal maakt voor zowel professionals als hobbyisten.

      Energiebron voor elk project

      Of je nu een timmerman, elektricien of enthousiaste doe-het-zelver bent, deze accu is geschikt voor een breed scala aan toepassingen en compatibel met alle 18V XR machines van DeWALT. Het levert uitstekende elektrische karakteristieken die zorgen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor je met vertrouwen aan elk project kunt beginnen. Het gebruik van deze accu draagt bij aan het verhogen van je efficiëntie op de werkvloer en het minimaliseren van de noodzaak voor frequente pauzes om op te laden. Daarmee is deze accu een essentiële tool voor iedereen die zijn werk naar een hoger niveau wilt tillen.

      Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

      Bij Gereedschapcentrum begrijpen we het belang van betrouwbaar gereedschap dat je niet in de steek laat. Daarom bieden we de DeWalt DCB183 18V Li-ion accu aan, een topkeuze voor vakmensen en hobbyisten die op zoek zijn naar duurzaamheid, gebruiksgemak en consistente prestaties. Als officiële dealer van topmerken zoals DeWALT, zorgen we ervoor dat je alleen producten van de hoogste kwaliteit ontvangt, ondersteund door deskundig advies en snelle levering. Kies voor Gereedschapcentrum om jouw projecten met vertrouwen en gemak aan te pakken, gesteund door onze ervaring en toewijding aan uitmuntendheid.

      Set bevat

      1 stuk

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Gewicht (Product)

      0.4 kg

      Hoogte (Product)

      48 mm

      Lengte (Product)

      110 mm

      Amperage

      2

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      1

      Aantal stuks

      1

      Voltage

      18

      EAN

      5035048438886

      1x DeWALT DCB183-XJ Accu

    Reviews

    4.5 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster