Klik hier voor al onze acties.

DeWalt DW290 slagmoersleutel 710W

Dit product is verouderd en hierdoor niet meer leverbaar. Binnen enkele seconden krijg je een popup met een alternatief. Het beste alternatief voor dit product is:
DeWalt DW292 Slagmoersleutel - 710W - 440Nm - 1/2" - DW292-QS

Bekijk de volgende categorie voor meer alternatieven: DeWALT Slagmoersleutel

Bijzondere kenmerken

Ideaal voor thuis auto werk, DeWalt 1/2-inch elektrische slagmoersleutel is een potige, no-nonsense tool die 240 voet-pond koppel en 2700 slagen per minuut levert.
De tool is goed uitgebalanceerd, weegt 3.2kg, en is 27.5 centimeter lang.
De trekker, een twee-vinger schakelaar, waarmee je comfortabel wisselt tussen vooruit en achteruit - een functie met name handig voor rockende losse moeren vastzetten.
De slagmoersleutel beschikt ook over een pal-pennenhouder waarmee u een aansluiting op het aambeeld te vergrendelen (te verwijderen, u de aanslag met een klein puntig voorwerp indrukken, dan trekt u gewoon de bus uit). Borstels van de motor zijn gemakkelijk toegankelijk en vervangbaar, ook, en dankzij DeWalt geavanceerde borstel systeem, dat automatisch stopt het gereedschap net voor de borstels slijten, zult u weten wanneer het tijd is om ze te vervangen.
Al met al, een slagmoersleutel is niet een bijzonder complex hulpmiddel: je wilt een die stevig gebouwd is en bruist van de energie.
DeWalt DW290 is precies dat.

Specificaties

Spanning 230V
Opgenomen vermogen 710W
Toerental, onbelast 2.100
Dopmaat 1/2"
Gewicht kg 3,2

Meer informatie:

Meer informatie
NaamDeWalt DW290 slagmoersleutel 710W
Type nummerDW290
FabrikantDeWALT
EAN
Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice