Draper 82470 Rugspuit - 12L - EPDM

51,69 42,72

Bijzondere kenmerken

Net als al onze spuiten, kan deze EPDM sproeier worden gebruikt voor water evenals herbiciden en pesticiden, maar de hoge kwaliteit sluitingen zorgen ervoor dat het voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden, waaronder zuren, zwakke alkali en ketonen die gewoonlijk worden aangetroffen in harsen en coatings. Met een werkende capaciteit van 12,0 liter en uitgerust met een high performance pomp, instelbaar spuitpatroon tip en een veiligheids- overdrukventiel. Gemaakt van doorschijnend high density polyethyleen.
De Draper Expert assortiment is onze maatstaf voor kwaliteit. Gefabriceerd voor de professionele of voor industrieel gebruik

Specificaties

Inhoud: 12L
Afdichtingen: EPDM

Meer informatie:

Meer informatie
NaamDraper 82470 Rugspuit - 12L - EPDM
Type nummer82470
FabrikantDraper
EAN

Merkinformatie:

U denkt erover om de Draper 82470 Rugspuit aan te schaffen? Producten van Draper zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al uw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Draper Rugspuit bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; u profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Rugspuit:

Een Rugspuit zoals de Draper 82470 kan gebruikt worden voor:

- De verzorging van planten in grotere tuinen

Heeft u nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice