Dynaplus 0284.08.34201 Gevelschroef - Outdoor - TX20 - 4.5 x 70/35mm (200st)

18,39 15,20

Bijzondere kenmerken

De schroef is zelfborend door de speciale diamond-point. Deze driehoek-vormige boorpunt zorgt voor maximale boorcapaciteit met behoud van een hoge uittrekwaarde voor het maken van een stevige verbinding. Je kunt hierdoor tot aan twee centimeter van de rand van de plank zonder voorboren inschroeven. Zonder het hout te splijten.

De kleine cilinderkop zorgt voor een nette afwerking. Door deze cilinderkop wordt het inbrengen van spanning door de schroefkop in de houten plank voorkomen. Bij gebruik van platkop schroeven in gevelplanken of schuttingdelen kan de schroefkop als een soort wig werken waardoor er alsnog scheurvorming van de plank bij het schroefgat ontstaat als nadien het hout gaat drogen. Verder zorgt de kleine bronskleurige cilinderkop voor een nette afwerking op hout.

De TX-drive maakt het inschroeven eenvoudig door een goede krachtoverbrenging van de bit op de schroef.

De schroeven zijn gemaakt van gehard koolstofstaal en zijn door een uitgekiend na-hardingsproces niet alleen supersterk, maar ze zijn ook heel buigzaam. Hierdoor wordt de kans op afbreken geminimaliseerd; zowel tijdens het inschroeven als nadat de schroeven zijn verwerkt en de houten planken gaan werken.

De gevelschroeven zijn voorzien van een bronskleurige Anti-Roest-coating. De coating is zeer roestbestending en hebben de allerhoogste corrosiviteitsklasse; C4. De organische AR-coating is opgebouwd uit drie dunne laagjes organische coating bovenop de elektrolytische zinklaag wat zorgt voor een zeer goede hechting. Mocht de coating toch licht beschadigd raken bij het inschroeven? Geen probleem; de coating kan kleine beschadigingen zelf herstellen waardoor de AR-coating een permanente corrosiebescherming biedt aan de schroeven.

Specificaties

Inhoud: 200 stuks
Verpakking: karton+zichtvenster
Bewerking: AR-coating C4
Materiaal: staal
Schroef (aandrijving): TX-20
Diameter: 4.5 mm
Uitvoering: deeldraad
Lengte: 70/35 mm
Schroef (model kop): cilinderkop
Kleur: brons

Meer informatie:

Meer informatie
NaamDynaplus 0284.08.34201 Gevelschroef - Outdoor - TX20 - 4.5 x 70/35mm (200st)
Type nummer0284.08.34201
FabrikantDynaPlus
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de DynaPlus 0284.08.34201 Gevelschroeven aan te schaffen? Producten van DynaPlus zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een DynaPlus Gevelschroeven ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice