DynaPlus 0288.08.49601 Tuinpaalschroef - Ovaalkop - Voldraad - Outdoor - TX30 - 6.0 x 40mm (50st)

adviesprijs Normale prijs 30,00 Special Price 11,09 9,17
Minder dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Dynaplus tuinbeslagschroeven zijn speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig monteren van tuinbeslag zoals hengen en duimhengen. Het maakt het afhangen van hekwerk gemakkelijk. Geen gedoe meer met slotboutjes waarbij je zeer nauwkeurig moet uitmeten en voorboren. Met de tuinbeslagschroeven kun je jou tuinhek gemakkelijk plaatsen.
Deze sterke schroeven zijn gemaakt van gehard koolstofstaal en worden door de zilvergrijze Anti Roest-coating optimaal beschermd tegen corrosie. De coating heeft allerhoogste corrosiviteitsklasse C4 en is opgebouwd uit drie dunne laagjes organische coating bovenop de elektrolytische zinklaag wat zorgt voor een zeer goede hechting. Hiermee is de kans op beschadiging van de coating nihil.
De unieke zelfborende diamond-point voorkomt splijten van het hout tijdens het inschroeven, zelfs in hardhout zonder deze voor te hoeven boren. De verdikking onder de ovaalkop past precies in een schroefgat van ø 8mm past zorgt voor een stevige verbinding en mooie afwerking.

Specificaties

Inhoud: 50 stuks
Bewerking: AR-coating C4
Kleur: zilver
Materiaal: staal
Schroef (aandrijving): TX-30
Diameter: 6.0 mm
Uitvoering: voldraad
Lengte: 40 mm
Schroef (model kop): ovaalkop
Vpe: 50 stuks

Meer informatie:

Meer informatie
NaamDynaPlus 0288.08.49601 Tuinpaalschroef - Ovaalkop - Voldraad - Outdoor - TX30 - 6.0 x 40mm (50st)
Type nummer0288.08.49601
FabrikantDynaPlus
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de DynaPlus 0288.08.49601 Overige schroeven aan te schaffen? Producten van DynaPlus zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een DynaPlus Overige schroeven ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice