usp1
usp2
usp3

Einhell TE-LL 360 graden lijnlaser in tas - 360° - 20m

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Einhell TE-LL 360 graden lijnlaser in tas - 360° - 20m
Outlet
141,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Einhell TE-LL 360 Kruislijnlaser: een revolutie in nauwkeurigheid
      Stel je voor dat je met één enkele tool elk uitlijningsprobleem kunt oplossen, van het hangen van kaders tot het leggen van vloertegels. De Einhell TE-LL 360 Kruislijnlaser biedt deze veelzijdigheid en nog veel meer. Aangedreven door AA Alkaline batterijen, is dit apparaat jouw geheime wapen voor klussen waar precisie centraal staat. De rode laserlijn is helder en duidelijk zichtbaar tot 20 meter, waardoor je over grote afstanden met gemak kunt werken. Wat deze lijnlaser zo uniek maakt, is de 360 graden lijnprojectie, die jou de vrijheid geeft om objecten vanuit elke hoek uit te lijnen. Zijn zelfnivellerende eigenschap, met een correctienauwkeurigheid van 0,4 mm per meter, spaart je van het constante aanpassen en hertesten. Bovendien, als de lijnlaser zich buiten het zelfnivelleringsbereik bevindt, zal het waarschuwingssignaal afgaan om dit aan te geven. De toegevoegde softgrip zorgt voor comfort tijdens gebruik, en met de bijgeleverde opbergtas en bevestigingsbeugel, heb je alles bij de hand voor jouw volgende project. Met de Einhell TE-LL 360 Kruislijnlaser is elke uitlijningstaak kinderspel.

      Veilig en zorgeloos klussen met de TE-LL 360
      De kracht van de Einhell TE-LL 360 Kruislijnlaser ligt niet alleen in zijn precisie, maar ook in zijn veiligheid en duurzaamheid. Dankzij de klasse 2 laser weet je zeker dat je projecten uitvoert met een apparatuur die veilig is voor zowel binnen- als buitengebruik. De lange levensduur van de Alkaline AA batterijen zorgt ervoor dat je niet constant op zoek moet naar vervanging, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid van dit gereedschap. Bovendien, met het zelfnivellerende percentage van 4%, ben je verzekerd van een consistente nauwkeurigheid bij elke klus. Zelfs zonder statief, dankzij de geïntegreerde schroefdraad voor statiefaansluiting, kun je de lijnlaser stabiel positioneren voor het beste resultaat. Dit gereedschap is ontworpen met jouw veiligheid en gemak in gedachten, zodat je met een gerust hart aan elke klus kunt beginnen.

      Ontdek de voordelen van bestellen bij ons
      Wanneer je kiest voor de Einhell TE-LL 360 Kruislijnlaser van onze webshop, investeer je niet alleen in een topkwaliteit gereedschap, maar ook in een naadloze winkelervaring. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je project snel te starten, daarom zorgen we voor een snelle levering van je bestelling. Daarbij komt ons groot assortiment, waardoor je alles wat je nodig hebt voor je projecten op één plaats vindt. Combineer dit met onze scherpe prijzen, en je hebt de perfecte plek gevonden om al je gereedschap en accessoires te kopen. Bovendien staat onze vriendelijke service altijd klaar om je professioneel advies te geven wanneer je dit nodig hebt. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, kies voor ons voor jouw volgende project.

      Type meetgereedschap

      Lijnlaser

      Laser lijnen

      360 graden

      Zelfnivellerend

      Ja

      Laserklasse

      Klasse 2

      Meetbereik

      20 m

      Aantal lijnen

      2

      Type motor

      Batterij

      Laserkleur

      Rood

      Zelfnivellerend percentage

      4 %

      Werkt op

      Batterij

      Batterijformaat

      AA

      Hellingsfunctie

      Ja

      Statiefaansluiting

      Ja

      Verpakt in

      Tas

      Lasertype

      Lijnlaser

      Batterijtechnologie

      Alkaline

      Inclusief statief

      Nee

      Gewicht (Product)

      0.27 kg

      Meetbereik inclusief ontvanger

      20 m

      EAN

      4006825616248

      1x Einhell TE-LL 360 Kruislijnlaser
      1x Opbergtas
      1x Bevestigingsbeugel
      1x Handleiding

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster