usp1
usp2
usp3

Eurom 247091 Elektrische onkruidbrander - 2-in-1 - 2000W

Eurom 247091 Elektrische onkruidbrander - 2-in-1 - 2000W
Outlet
adviesprijs
28,00
23,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers & -borstels
      Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers & -borstels
      De krachtpatser in jouw tuin: EUROM 247091 Onkruidbrander
      Ontdek de transformatie die de Eurom 247091 Elektrische onkruidbrander in jouw tuinonderhoud teweeg kan brengen. Weg met het handmatig plukken of het gebruik van chemische middelen die jouw tuin meer schaden dan goed doen. Deze 2000 Watt sterke onkruidbrander biedt een krachtige oplossing, speciaal ontworpen om onkruid te bestrijden op een milieuvriendelijke manier. Met zijn indrukwekkende maximale temperatuur van 650 Celsius wordt elk onkruidklusje een fluitje van een cent. Dankzij de innovatieve 2-in-1 functie, is dit niet alleen een onkruidbrander, maar ook het ideale gereedschap om bijvoorbeeld je barbecue aan te steken. De Eurom 247091 werkt op netstroom, waardoor je verzekerd bent van ononderbroken en consistente prestaties zonder de zorgen over een lege batterij. Deze onkruidbrander is jouw nieuwe beste vriend in de tuin.

      Veilig groen: veilig en duurzaam onkruid verwijderen
      Geen zorgen meer over de veiligheid van jouw gezin en de gezondheid van jouw tuin; de Eurom 247091 onkruidbrander staat garant voor beide. Door af te stappen van chemische onkruidverdelgers en dit krachtige elektrische gereedschap te gebruiken, draag je bij aan de bescherming van het milieu en ondersteun je een gezonder ecosysteem in je eigen achtertuin. Deze onkruidbrander is ontworpen met jouw comfort en veiligheid in gedachten, uitgerust met een ergonomische handgreep en eenvoudig te bedienen mechanisme. Hierdoor wordt tuinonderhoud niet alleen veel efficiënter, maar ook veiliger. De Eurom 247091 bewijst dat duurzaamheid en functie hand in hand kunnen gaan, waardoor jij kan genieten van een verzorgde en milieuvriendelijke tuin.

      Kies voor gemak, kies voor kwaliteit
      Neem de stap naar moeiteloos tuinonderhoud door de Eurom 247091 Elektrische onkruidbrander te bestellen via onze webshop. Profiteer van onze snelle levering en scherpe prijzen, wat jouw aankoop nog aantrekkelijker maakt. Wij begrijpen dat goed gereedschap het halve werk is, daarom bieden we een breed assortiment aan tuinproducten om aan al jouw behoeften te voldoen. Onze vriendelijke klantenservice staat altijd klaar om jou te ondersteunen, zodat jouw ervaring bij ons net zo plezierig is als tuinieren met de Eurom 247091 onkruidbrander. Wat je ook nodig hebt om jouw tuin te onderhouden, wij hebben de oplossing. Plaats nu jouw bestelling en ervaar zelf de voordelen.

      Werkt op

      Netstroom

      Maximale temperatuur

      650 °C

      Piezo ontsteking

      Nee

      Opgenomen vermogen

      2000 W

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8713415247091

      1x Eurom 247091 Elektrische onkruidbrander

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.