usp1
usp2
usp3

Eurom Hi-Tower 2200 Wi-Fi Keramische kachel - 2000W

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Eurom Hi-Tower 2200 Wi-Fi Keramische kachel - 2000W
adviesprijs
179,00
124,00

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Warm opstaan met de Eurom Hi-Tower 2200 Wi-Fi Keramische kachels
      Als de koude dagen naderen, is er niets aangenamer dan in een warme en behaaglijke ruimte te stappen. De Eurom Hi-Tower 2200 Wi-Fi Keramische kachel maakt dit mogelijk met zijn krachtige 2000 Watt verwarmingsvermogen en slimme bediening. Dit statige, zwarte toestel is niet alleen een lust voor het oog in elk interieur, maar blinkt ook uit in gemak dankzij de instelling met de app. De gratis Eurom Smart App maakt bediening vanuit je luie stoel moeiteloos, terwijl je via het digitale display eenvoudig de perfecte temperatuur instelt. Met drie vermogenstanden en een eco-stand is de kachel niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig. Daarnaast garandeert de ingebouwde thermostaat, samen met de oververhittings- en omvalbeveiliging, een veilig gebruik. Deze kenmerken maken de Eurom Hi-Tower 2200 Wi-Fi dé ideale oplossing voor het efficiënt en comfortabel verwarmen van ruimtes tot 83 vierkante meter.

      Een veilig en slim warmtenest
      Zorgen maken over de veiligheid van je verwarmingstoestel is verleden tijd met de Eurom Hi-Tower 2200 Wi-Fi. Voorop staat de omvalbeveiliging, een geniale toevoeging die ervoor zorgt dat het apparaat automatisch uitschakelt als het omvalt. Daarnaast beschermt de oververhittingsbeveiliging tegen eventuele risico's door oververhitting. Samen met de thermostaat, die nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk maakt, en de eco-stand voor een efficiënt energiegebruik, accentueren deze functies de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de kachel. Of je nu een koude zolderkamer wilt transformeren in een studieparadijs of de kinderkamer behaaglijk wil houden, de Eurom Hi-Tower 2200 Wi-Fi zorgt voor een betrouwbare en veilige warmtebron.

      Scoor warmte, comfort én service in één klik
      Wanneer je besluit de Eurom Hi-Tower 2200 Wi-Fi in huis te halen via onze webshop, ontvang je niet alleen een hoogwaardig verwarmingstoestel, maar ook de garantie op snelle levering en vriendelijke service. Deze keramische kachel, ideaal voor elke ruimte tot 83 vierkante meter, komt met scherpe prijzen en maakt onderdeel uit van ons ruime assortiment aan verwarmingsopties. Stel je voor: geen lange wachttijden meer voor warmte en comfort. Plus, bij vragen of advies staat ons team altijd klaar met een glimlach. Kies voor de Eurom Hi-Tower 2200 Wi-Fi en ervaar niet alleen de warmte van de kachel, maar ook de warmte van onze service.

      Werkt op

      Netstroom

      Lengte (Product)

      229 mm

      Verwarmend vermogen

      2000 W

      Omvalbeveiliging

      Ja

      Bereik

      83 m²

      Kleurnaam

      Zwart

      Energiebesparingsfunctie

      Ja

      Display

      Ja

      Plaatsing

      Staand

      Afstandsbediening

      Ja

      Breedte (Product)

      232 mm

      Gewicht (Product)

      3.5 kg

      Timer

      Nee

      Eco stand

      Ja

      Digitaal display

      Ja

      Hoogte (Product)

      776 mm

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Opgenomen vermogen

      2000 W

      Aantal standen

      3

      Thermostaat

      Ja

      EAN

      8713415342765

      1x EUROM Hi-Tower 2200 Keramische kachel

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster