Facom 101.12G Verstelbare moersleutel met omkeerbare bek - 41 x 301mm

73,59 60,82
Minder dan 4 op voorraad
Nu te verkrijgen in de showroom

Bijzondere kenmerken

Versie G snelle aanpassing: - Tijdwinst: de bewegende bek is eenvoudig en snel te verstellen op de moer dankzij het verstelwieltje. 3 stappen: - trek aan het verstelwieltje: de bewegende bek komt onmiddellijk vrij. - verplaats de bewegende bek met de hand om deze aan de gewenste maat aan te passen. - gebruik, indien nodig het verstelwieltje op de traditionele manier voor een zeer nauwkeurige afstelling. 2 tot 3 keer sneller dan een standaard Verstelbare moersleutel.
Versie GR met omkeerbare bek: - Uiterst veelzijdig: de bewegende bek is omkeerbaar. Aan een kant is de bek plat, voor een traditioneel gebruik waarbij de te bewerken voorwerpen niet beschadigd worden. Aan de andere kant heeft de bek een fijne vertanding voor het krachtig vastklemmen van buizen en andere voorwerpen die stevig vastgehouden moeten worden en een hoog aanhaalkoppel nodig hebben.
Bek met fijn profiel voor een betere toegankelijkheid.
Extra brede opening voor een nog grotere inzetbaarheid.
Graadverdeling in mm op een zijde.
Uitvoering: glanzend verchroomd huis. Heft van bimateriaal.

Specificaties

B: 89,3 mm
A: 41 mm
C x C1: 25,0 x 39,7 mm
Gewicht: 650 g
E: 10,1 mm
L: 301 mm

Meer informatie:

Meer informatie
NaamFacom 101.12G Verstelbare moersleutel met omkeerbare bek - 41 x 301mm
Type nummer101.12G
FabrikantFacom
EAN

Merkinformatie:

U denkt erover om de Facom 101.12G Moersleutel aan te schaffen? Producten van Facom zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al uw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Facom Moersleutel bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; u profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Heeft u nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice