usp1
usp2
usp3

Felco 11 Snoeischaar - 25mm

Felco 11 Snoeischaar - 25mm
adviesprijs
69,00
63,49

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Felco 11 Snoeischaar - Een must-have voor elke tuinier
   Stel je voor: een snoeischaar die niet alleen je tuinwerkzaamheden vergemakkelijkt maar ook nog eens jarenlang meegaat. Dat is de Felco 11 Snoeischaar - 25mm. Deze snoeischaar is een toonbeeld van betrouwbaarheid dankzij de comfortabele, lichte, maar zeer degelijke handgrepen van gesmeed aluminium, waarop zelfs een levenslange garantie rust. Maar dat is niet alles! Het hart van deze snoeischaar, het bovenmes samen met het geschroefde ondermes, is gemaakt van hoogwaardig gehard staal. Dit zorgt niet alleen voor een onberispelijke snede maar garandeert ook duurzaamheid en precisie, sessie na sessie. Mocht er na jaren trouwe dienst toch iets aan vervanging toe zijn, dan zijn de onderdelen makkelijk te verwisselen. Dit maakt de Felco 11 tot een investering waar je u tegen zegt. En laten we de ergonomische extra's niet vergeten: een stootblok met antislip-bekleding voor bescherming en comfort tijdens het snoeien.

   Het geheim van langdurige precisie en veiligheid
   Duurzaamheid en betrouwbaarheid gaan hand in hand met de Felco 11 Snoeischaar. De geavanceerde instellingen van de snede, draadsnijder en de sapgoot verzekeren je van een langdurige effectiviteit. Deze slim ontworpen eigenschappen minimaliseren niet alleen de inspanning tijdens het snoeien, maar zorgen ook voor een duidelijke en nauwkeurige snede keer op keer. En veiligheid? Daar is ook over nagedacht. Het ingebouwde stootblok beschermt je hand en vermindert vermoeidheid, terwijl de antislip-bekleding een vaste grip biedt. Dit maakt de Felco 11 ideaal voor langdurig gebruik, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de belasting op je hand. Met deze snoeischaar kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een veilige en comfortabele snoei-ervaring.

   Waarom bestellen bij ons de beste keuze is
   Wat de Felco 11 Snoeischaar zo aantrekkelijk maakt, is niet alleen de ongekende kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook de voordelen van het bestellen via onze webshop. Bij ons profiteer je van scherpe prijzen, waardoor je niet alleen investeert in een topgereedschap, maar ook nog eens slim bespaart. Daarnaast staat onze vriendelijke service altijd voor je klaar om je te voorzien van advies of om eventuele vragen te beantwoorden. Ben je al overtuigd? Bestel dan vandaag nog en ervaar onze snelle levering. Zo kun je zonder vertraging beginnen met het perfectioneren van je tuin. De Felco 11 Snoeischaar is meer dan slechts een gereedschap; het is jouw partner in tuinieren die belooft het werk lichter en bevredigender te maken.

   EAN

   0783929100104

   Artikelnummer

   114798

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.