usp1
usp2
usp3

Felco 231 Takkenschaar - 80cm - 40mm

Felco 231 Takkenschaar - 80cm - 40mm
adviesprijs
204,00
169,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Maak kennis met de krachtpatser: Felco 231 Takkenschaar
      Wanneer je op zoek bent naar het ultieme gereedschap voor je tuinwerkzaamheden, dan is de Felco 231 Takkenschaar met een lengte van 80 cm de absolute krachtpatser die je niet wilt missen. Dit bijzondere exemplaar maakt indruk met zijn gekromde snijkop en een aambeeld, waardoor takken met een maximale dikte van 40mm moeiteloos worden doorgeknipt. Het wonderlijke aan deze takkenschaar is niet alleen de moeiteloze wijze waarop het de tuinarbeid verlicht, maar het ook nog eens doet met eigenschappen die je versteld doen staan. De lichtgewicht aluminium handgrepen verminderen de belasting op je armen, terwijl het hoogwaardig gehard stalen bovenmes en ondermes zorgen voor een duidelijke en nauwkeurige snede. Wat echt indrukwekkend is, is het geoptimaliseerde krachtbesparende overbrengingssysteem, dat ervoor zorgt dat je met gemak de meest stugge takken kunt doorhalen. Dit in combinatie met de uitgekiende ergonomie waarbij zelfs bij langdurig gebruik je vingers beschermd blijven tegen beknel raken, maakt de Felco 231 Takkenschaar een onmisbaar gereedschap in elke tuin.

      Veiligheid en betrouwbaarheid hand in hand
      Bij de ontwikkeling van de Felco 231 Takkenschaar is er niet alleen gedacht aan doeltreffendheid, maar ook aan jouw veiligheid en comfort. De ingenieuze vormgeving zorgt ervoor dat elke knipbeweging zo efficiënt mogelijk is, waardoor je minder kracht hoeft uit te oefenen en dus ook minder kans hebt op blessures. De betrouwbaarheid van dit gereedschap schuilt in de duurzaamheid van de materialen; de aluminium handgrepen en hoogwaardig gehard stalen messen garanderen een lange levensduur. Bovendien is elk onderdeel van deze takkenschaar vervangbaar, wat een langdurig gebruik en onderhoudsgemak betekent. De toevoeging van antislip handvatten draagt verder bij aan de stabiliteit en veiligheid tijdens het snoeien, waardoor je met een gerust hart die dikke takken kunt aanpakken die al een tijdje in de weg staan.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Door te kiezen voor de Felco 231 Takkenschaar via onze webshop, tap je niet alleen in op een gereedschap van topkwaliteit maar ook op een winkelervaring die je niet snel zult vergeten. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe takkenschaar in een mum van tijd in huis, klaar om je tuin naar het volgende niveau te tillen. Daarnaast profiteer je van scherpe prijzen, waardoor je hoogwaardig gereedschap in handen krijgt zonder een aanslag op je portemonnee. Onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden of advies te geven over je aankoop. Kort gezegd, onze webshop is niet alleen de plek waar je je tuinassortiment kunt upgraden, maar ook waar je kunt rekenen op een klantvriendelijke, efficiënte service die jouw winkelervaring naar een hoger niveau tilt. Zo wordt de keuze voor de Felco 231 Takkenschaar niet alleen een slimme keuze voor je tuin, maar ook een plezierige ervaring van begin tot eind.

      Materiaal handvat

      Aluminium

      EAN

      0783929100616

      Artikelnummer

      114810

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.