usp1
usp2
usp3

Felco F310 Snoeischaar - 10mm

Felco F310 Snoeischaar - 10mm
21,39

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Felco F310 Snoeischaar, de Koning onder de Snoeischaren
   Ben je klaar om je tuin naar een hoger niveau te tillen? dan is de Felco F310 Snoeischaar precies wat je nodig hebt. Het is niet zomaar een snoeischaar; het is dé tool voor fijnmazig snoeiwerk. Ideaal voor diegenen die hart hebben voor het detailwerk in bloemen, vruchten of dunne takken. Of je nu druiven, bessen of frambozen oogst, dit juweeltje zorgt voor een schone snede zonder de kostbare vruchten te beschadigen. Dankzij de stompe punt van de schaar is het woord 'beschadiging' niet langer deel van je tuinieren vocabulaire. Met een lengte van 185 mm past deze handige partner zowel in kleine als grote handen en is hij ontworpen voor links- en rechtshandigen. Gemaakt uit roestvast staal met ergonomische handvaten, verzekert hij een hoog comfort en een laag gewicht, waardoor tuinieren niet alleen effectief, maar ook nog eens aangenaam wordt. Geschikt voor takken tot 10 mm dikte, maakt de Felco F310 elke snoeiuitdaging haalbaar.

   Veilig en duurzaam met een vleugje betrouwbaarheid
   De Felco F310 staat niet alleen bekend om zijn precisie, maar ook om zijn veiligheidsfeatures en duurzaamheid. Met een eenvoudige sluitmechanisme kun je zonder zorgen de schaar opbergen of meenemen, veilig wetend dat accidentele openspringen verleden tijd is. Bovendien, de roestvast stalen snijkop en ergonomische handvaten zijn vervaardigd met het oog op langdurig gebruik. Dit betrouwbare stuk gereedschap geeft je de vrijheid om te snoeien zonder je zorgen te maken over slijtage of schade, waardoor hij een vaste partner in je tuinavonturen wordt. Of je nu een hobbyist of een professional bent, deze snoeischaar biedt de betrouwbaarheid en duurzaamheid die je nodig hebt om door te gaan met je passie voor tuinieren.

   Bestel je Felco F310 en pluk de vruchten van onze service
   Waarom zou je je Felco F310 snoeischaar bij ons bestellen? Nou, wij snappen wat snelheid betekent. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om je tuin droom te realiseren. Met een groot assortiment aan topgereedschap zijn we er zeker van dat we niet alleen je snoeibehoeften kunnen vervullen, maar ook al het andere dat je tuinhart begeert. Bovendien staan scherpe prijzen en vriendelijke service bij ons hoog in het vaandel. Deze combinatie zorgt ervoor dat je jouw tuinwerkzaamheden kunt voortzetten met het beste gereedschap in handen, ondersteund door een team dat echt geeft om jouw tuinervaring. De Felco F310 snoeischaar is niet zomaar een aankoop; het is een investering in kwaliteit en duurzaamheid, voor een zorgeloze tuinierervaring.

   Lengte (Product)

   185 mm

   Gewicht (Product)

   210 g

   EAN

   0783929100388

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.