usp1
usp2
usp3

FERM HDM1037 SDS-plus Combihamer in koffer - 1500W - 6J

FERM HDM1037 SDS-plus Combihamer in koffer - 1500W - 6J
102,99

Verwachte leverdatum

14-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Zeg hallo tegen de FERM HDM1037 Combihamer
   Duik jij ook zo graag in klusprojecten waarbij je even flink de mouwen moet opstropen? Dan is de FERM HDM1037 SDS-plus Combihamer jouw nieuwe beste vriend. Met een krachtig opgenomen vermogen van 1500 Watt en een slagkracht van 6 Joule, ben je voorbereid op bijna elke uitdaging. Dit beest van een machine, met een toerental onbelast van 950 omwentelingen per minuut en maar liefst 3300 slagen per minuut, laat jou niet in de steek. Of je nu in beton van 32 millimeter, metaal van 13 millimeter, of hout van 32 millimeter moet boren, deze combihamer lacht erom. De boorhamer is uitgerust met een variabel instelbare snelheid en een 3 meter lange rubberen kabel, zodat je alle vrijheid hebt om te bewegen. De SDS-Plus boorkop zorgt voor een gemakkelijke wisseling van boren en beitels, terwijl de elektrische motor gedreven wordt door netstroom. Kortom, de FERM HDM1037 is een vier-in-één wonder dat niet mag ontbreken in de uitrusting van de serieuze klusser.

   Gebouwd voor jouw veiligheid en comfort
   We weten allemaal dat veiligheid en duurzaamheid hand in hand moeten gaan. Daarom is de FERM HDM1037 combihamer niet alleen krachtig, maar ook betrouwbaar en veilig in gebruik. Deze machine is ontworpen met jouw comfort en werkomstandigheden in gedachten. Het variabel instelbare mechanisme zorgt ervoor dat je controle houdt over je werk, terwijl de 3 meter lange rubberen kabel voldoende bewegingsvrijheid biedt en de kans op struikelen minimaliseert. De robuuste constructie en kwalitatieve materialen garanderen een lange levensduur, ook bij intensief gebruik. Of het nu gaat om een eenvoudig doe-het-zelf project of om een complexe professionele opdracht, deze machine is ontwikkeld om jouw veiligheid te waarborgen en je projecten duurzaam te ondersteunen.

   Waarom jij voor ons kiest
   Als je zoekt naar het ultieme gemak en topkwaliteit voor je klusbehoeften, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De FERM HDM1037 SDS-plus Combihamer bestel je bij ons met een paar simpele klikken. Wij zorgen niet alleen voor een snelle levering, maar ook voor scherpe prijzen die je niet kan laten liggen. Even de stekker erin en klaar om aan de slag te gaan! En mocht je vragen hebben, dan staan we met onze vriendelijke service altijd klaar om je passend advies te geven. We zijn niet alleen je leverancier, maar jouw partner in elk klusavontuur. Voor jou, de klusser met grootse plannen en een jonge geest, maken wij klussen een feest. Wacht niet langer en ervaar zelf het gemak en vakmanschap van shoppen bij ons.

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Opgenomen vermogen

   1500 W

   Boorcapaciteit hout

   32 mm

   Aantal slagen

   3300 rpm

   Gewicht (Product)

   5.2 kg

   Slagkracht

   6 J

   Type boorkop

   SDS-Plus

   Boorcapaciteit beton

   32 mm

   Toerental onbelast

   950 rpm

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   8717479042791

   1x FERM HDM1037 Combihamer
   1x Koffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.