usp1
usp2
usp3

Festool 492126 ST-STF D125/8 FX-SW Steunschijf FastFix - SW

Festool 492126 ST-STF D125/8 FX-SW Steunschijf FastFix - SW
adviesprijs
53,00
34,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool 492126 schuurmachine toebehoren: Maak kennis met jouw nieuwe schuurpartner
      Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver met hoge eisen, kwaliteit staat altijd op de voorgrond bij elk project. Daarom is het belangrijk om over de juiste gereedschappen te beschikken. De Festool 492126 ST-STF D125/8 FX-SW Steunschijf FastFix - SW is zo'n onmisbaar onderdeel voor je schuurmachine. Deze steunschijf van Festool is speciaal ontwikkeld om je schuurmachine optimaal te laten presteren. De fabrikant, Festool, staat bekend om zijn hoogwaardige gereedschappen en toebehoren, en ook dit product stelt niet teleur. Met een diameter van 125 mm past deze steunschijf perfect op diverse modellen schuurmachines. De FastFix-koppeling zorgt ervoor dat je de schijf snel en zonder gereedschap kunt wisselen, wat tijd bespaart tijdens het werken. Ook wordt de steunschijf per stuk verkocht, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt zonder overbodige extra's.

      Veilig en duurzaam in gebruik: Jouw garantie voor betrouwbare prestaties
      De Festool 492126 Steunschijf gaat niet alleen over snelheid en efficiëntie; het draait ook om duurzaamheid en veiligheid. Dankzij de zorgvuldige fabricage en het gebruik van hoogwaardige materialen garandeert Festool dat je een product krijgt dat niet alleen krachtig en effectief is, maar ook lang meegaat. De betrouwbaarheid van dit product zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt werken aan elk schuurproject. Of je nu hout, metaal of kunststof schuurt, deze steunschijf biedt een stabiel en gelijkmatig schuurvlak waardoor het eindresultaat altijd van topkwaliteit is. De duurzaamheid zorgt er ook voor dat je minder snel nieuwe steunschijven hoeft aan te schaffen, wat op de langere termijn kosten bespaart en bijdraagt aan een duurzamere manier van werken.

      Waarom bestellen bij ons de beste keuze is: Jouw voordelen op een rij
      Als je kiest voor onze webshop om de Festool 492126 Steunschijf aan te schaffen, profiteer je van meerdere voordelen. Ten eerste bieden we snelle levering, waardoor je niet lang hoeft te wachten om met je project te beginnen. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je, naast deze steunschijf, ook voor andere gereedschappen en accessoires bij ons terecht kunt. Of je nu aan een klein project werkt of een complete renovatie plant, in onze webshop vind je alles wat je nodig hebt. Daarnaast staan we bekend om onze scherpe prijzen, waardoor je verzekerd bent van kwaliteit zonder dat het een fortuin hoeft te kosten. Ook onze vriendelijke service is niet te vergeten; onze experts staan altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kortom, jouw ultieme projectpartner vind je bij ons.

      Type accessoire

      Steunschijf

      Aantal stuks

      1

      EAN

      4014549040331

      1x Festool steunschijf

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.