usp1
usp2
usp3

Festool 500140 MSB 50/35/Bi 5x Zaagblad - 50 x 35mm - Metaal (5st)

Festool 500140 MSB 50/35/Bi 5x Zaagblad - 50 x 35mm - Metaal (5st)
adviesprijs
118,00
99,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool 500140 MSB 50/35/Bi 5x Zaagblad - 50 x 35mm - Metaal

      Op zoek naar een robuuste multitoolzaagbladset om door metaal te snijden alsof het boter is? De Festool MSB 50/35/Bi 5x set biedt precies wat je nodig hebt. Deze set omvat vijf zaagbladen met een supercut aansluiting, waardoor ze eenvoudig en snel aan je multitool te bevestigen zijn. Je blijft zo doorwerken zonder haperingen. Met een zaagblad van 50 millimeter lang en een invaldiepte die eveneens 50 millimeter bedraagt, snijd je met gemak en precisie door verschillende metalen. De breedte van 35 millimeter van deze zaagbladen balanced perfect tussen efficiënt snijden en precisiewerk. Festool, een merk bekend om zijn kwaliteit en innovatie in gereedschappen voor professionals, staat garant voor duurzaamheid en optimale prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

      Snijden met gemak en precisie

      Geschikt voor iedereen van enthousiaste doe-het-zelvers tot ervaren vakmensen. Deze Festool zaagbladen zijn je partner in crime voor al je projecten waarbij metaal gesneden moet worden. De supercut aansluiting verzekert een naadloze samenwerking met je multitool, waardoor je project na project efficiënt en met precisie kunt afronden. Of het nu gaat om gedetailleerd snijwerk of het doorzagen van dikke metalen, met deze zaagbladen pak je elke uitdaging aan. Ze zijn speciaal ontworpen voor metaal, wat betekent dat je kunt vertrouwen op een professioneel resultaat bij elke snede.

      Zin in verbouwen met topgereedschap?

      Samenvattend, de Festool MSB 50/35/Bi 5x zaagbladset biedt de perfecte balans tussen kracht en precisie voor al je metaalsnijbehoeften. Deze set, bestaande uit vijf topkwaliteit zaagbladen, is je betrouwbare partner voor elk project. Bij Gereedschapcentrum vind je niet alleen dit topgereedschap van Festool, maar ook een breed assortiment van andere topmerken. Van advies op maat tot snelle levering, bij ons staat alles in het teken van jouw klussucces. Steek je handen uit de mouwen en maak van elk project een succes met de juiste tools van Gereedschapcentrum.

      Aansluiting

      Supercut

      Set bevat

      5 Stuks

      Breedte zaagblad

      35 mm

      Geschikt voor materiaal

      Metaal

      Lengte zaagbladen

      50

      Is het een set?

      Nee

      Invaldiepte

      50 mm

      EAN

      4014549212424

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.