usp1
usp2
usp3

Festool 768023 DIA THERMO-D130 PREMIUM Premium komschijf - 130mm

Festool 768023 DIA THERMO-D130 PREMIUM Premium komschijf - 130mm
adviesprijs
352,00
307,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool Komschijf - Een essentieel gereedschap voor jouw Festool machine

      Als je op zoek bent naar een betrouwbare komschijf die perfect aansluit bij jouw Festool machine, dan heb je met de Festool Komschijf een uitstekende keuze gemaakt. Deze komschijf heeft een diameter van 130 millimeter, wat hem uitermate geschikt maakt voor diverse schuur- en slijpklussen. De breedte van het zaagblad is eveneens 130 millimeter, waardoor je verzekerd bent van een consistente prestatie en een hoogwaardige afwerking.

      Deze komschijf wordt geleverd als een enkel stuk, dus je kunt direct aan de slag met jouw Festool apparatuur. Het is speciaal ontworpen om naadloos te werken met Festool machines, wat betekent dat je kunt rekenen op een optimale compatibiliteit en efficiëntie tijdens het gebruik.

      Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze Festool Komschijf zal ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn aan jouw gereedschapscollectie. Met zijn robuuste ontwerp en de kwaliteit die je van Festool mag verwachten, kun je erop vertrouwen dat je werkstukken met precisie en gemak worden bewerkt.

      Breedte zaagblad

      130 mm

      Geschikt voor type machine

      Festool

      Aantal stuks

      1

      Schijven diameter

      130

      EAN

      4014549205235

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.