usp1
usp2
usp3

Festool CT 25 E Stofzuiger - 1200W

Festool CT 25 E Stofzuiger - 1200W
Festool CT 25 E Stofzuiger - 1200W
Festool CT 25 E Stofzuiger - 1200W
Festool CT 25 E Stofzuiger - 1200W
Festool CT 25 E Stofzuiger - 1200W
Festool CT 25 E Stofzuiger - 1200W
Festool CT 25 E Stofzuiger - 1200W
422,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool CT 25 Bouwstofzuiger - Een krachtpatser in compact formaat
      Maak kennis met de Festool CT 25 E Stofzuiger - 1200W, een onmisbare bouwstofzuiger die jouw werkomgeving schoon en stofvrij houdt. Met een opgenomen vermogen van 1200 Watt zuigt deze stofzuiger zowel droog als nat materiaal op, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan je gereedschapscollectie. De ruime tankinhoud van 25 liter garandeert dat je lang kunt werken zonder onderbreking. De stofzuiger werkt op netstroom en heeft een type stofopvang dat gebruikmaakt van een stofzak, wat zorgt voor een eenvoudige en hygiënische lediging. Dankzij de compacte afmetingen (hoogte: 50,8 cm, lengte: 47,3 cm, breedte: 32,2 cm) is deze bouwstofzuiger eenvoudig te vervoeren en op te bergen. De Festool CT 25 E bouwstofzuiger combineert kracht met veelzijdigheid, waardoor het de ideale partner is voor zowel de professional als de doe-het-zelver.

      Veilig en duurzaam klussen met gegarandeerde betrouwbaarheid
      Je gezondheid en veiligheid staan voorop bij elke klus. De Festool CT 25 E Stofzuiger biedt een efficiënte oplossing om schadelijk stof onmiddellijk bij de bron op te vangen. Deze bouwstofzuiger zorgt voor een schonere werkplek, wat de kans op stofgerelateerde gezondheidsproblemen vermindert. De L-klasse certificering onderstreept de betrouwbaarheid van deze stofzuiger in het veilig opvangen van schadelijke deeltjes. Het duurzame ontwerp van de Festool CT 25 E zorgt ervoor dat je jarenlang kunt rekenen op zijn prestaties, zonder onverwachte onderbrekingen of noodzakelijke vervangingen. Deze stofzuiger is ontwikkeld om te presteren onder zware omstandigheden, waardoor het een waardevolle en betrouwbare toevoeging is aan je gereedschap.

      Kies voor gemak en kwaliteit bij jouw bestelling
      De Festool CT 25 E Stofzuiger - 1200W wacht op je in onze webshop, waar je profiteert van niet alleen een groot assortiment maar ook van scherpe prijzen. Wij begrijpen dat tijd geld is, vooral in de bouw en DIY projecten. Daarom zorgen wij voor een snelle levering van jouw bestelling, zodat je zonder vertraging kunt doorgaan met je projecten. Daarnaast staan wij bekend om onze vriendelijke service; ons klantenserviceteam staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de beste keuze te maken. Door te kiezen voor onze webshop, kies je niet alleen voor de Festool CT 25 E Stofzuiger, maar ook voor een naadloze aankoopervaring, elke keer weer. Optimaliseer nu jouw werkplek met deze veelzijdige en krachtige bouwstofzuiger en ontdek zelf de voordelen van een schoon en veilig werkgebied.

      Werkt op

      Netstroom

      Type stofzuiger

      Bouwstofzuiger

      Type stofopvang

      Stofzak

      Breedte (Product)

      32.2 cm

      Gewicht (Product)

      10.441 kg

      Hoogte (Product)

      50.8 cm

      Tank inhoud

      25 l

      Snoerlengte (meting)

      5 m

      Opgenomen vermogen

      1200 W

      Lengte (Product)

      47.3 cm

      Nat & droog zuigen

      Ja

      EAN

      4014549412985

      1x Festool CT 25 E Stofzuiger
      1x Standaardfilter
      1x Afzuigslang Ø 27/32 x 3,5m-RAS/CT
      1x Zelfclean filterzak SC-FIS-CT 25
      1x Voegenzuigmond D 36 FD-150
      1x Bekledingszuigmond D 36 PD

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.