usp1
usp2
usp3

Festool SYS-MINI 1 TL TRA Systainer T-LOC

Festool SYS-MINI 1 TL TRA Systainer T-LOC
adviesprijs
97,00
20,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool SYS-MINI 1 TL TRA Systainer T-LOC

      Als professional in de industrie weet je hoe belangrijk het is om al je gereedschap georganiseerd en beschermd te houden. Daarom is de Festool SYS-MINI 1 TL TRA Systainer T-LOC een onmisbaar onderdeel van je uitrusting. Met een hoogte van 71 millimeter, een lengte van 265 millimeter en een breedte van 171 millimeter, biedt deze systainer voldoende ruimte om al je benodigdheden op te bergen.

      Deze systainer heeft 1 vak, zodat je je gereedschap netjes kunt ordenen en gemakkelijk kunt vinden wanneer je het nodig hebt. Met een volume van 2 liter en een gewicht van slechts 0,4 kilogram is deze systainer gemakkelijk mee te nemen en neemt hij niet veel ruimte in beslag.

      De Festool SYS-MINI 1 TL TRA Systainer T-LOC is uitgerust met het handige T-LOC systeem, waardoor je hem moeiteloos kunt stapelen en combineren met andere systainers. Met de barcode 1 is het ook eenvoudig om het overzicht te behouden en snel de juiste systainer te vinden.

      Kortom, met de Festool SYS-MINI 1 TL TRA Systainer T-LOC houd je al je gereedschap georganiseerd, beschermd en gemakkelijk toegankelijk, zodat je efficiënt en professioneel kunt werken.

      Aantal koffervakken

      1 vak

      Gewicht (Product)

      0.4 kg

      Volume (product)

      2 l

      Hoogte (Product)

      71 mm

      Breedte (Product)

      171 mm

      Lengte (Product)

      265 mm

      EAN

      4014549319970

      transparante afdekking

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.