fischer FIS A M8X90 Ankerstang - RVS A4 - M8x90mm (10st) - 90440

22,79 18,83

Bijzondere kenmerken

De veelzijdig te gebruiken draadstang FIS A van roestvast staal.

De fischer Draadstang FIS A wordt gemaakt van roestvast staal. De draadstang in een systeemonderdeel voor de verschillende fischer Injectiemortels. In combinatie met de injectiemortels is de fischer Draadstang geschikt en goedgekeurd voor iedere ondergrond. Voor het maximale draagvermogen van het systeem wordt een grondige reiniging van het boorgat aanbevolen. Het systeem van draadstangen van roestvast staal in combinatie met fischer Injectiemortels is geschikt c.q. goedgekeurd voor bevestigingen buitenshuis en vochtige ruimten.

Voordelen

  • In combinatie met de verschillende fischer Injectiemortels goedgekeurd voor verankering in gescheurd en ongescheurd beton, metselwerk van massieve steen, metselwerk van poreuze steen en cellenbeton.
  • De ankerstangen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn bovendien ontvet, daarmee wordt de beste hechting met de injectiemortel gegarandeerd.
  • De ankerstangen FIS A zijn niet geschikt voor gebruik in combinatie met chemische glascapsules.

Specificaties

Goedkeuring: relevant
Boorgatdiameter in geperforeerde baksteen: 12 mm
Boorgatdiameter in volle baksteen: 10 mm
Draad : M 8 mm
Lengte: 90 mm

Meer informatie:

Meer informatie
Naamfischer FIS A M8X90 Ankerstang - RVS A4 - M8x90mm (10st) - 90440
Type nummer90440 / FIS A M8X90
FabrikantFischer
EAN

Merkinformatie:

Deze Fischer 90440 / FIS A M8X90 is een Ankerstang. Fischer staat bekend om haar hoge kwaliteit. Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment in Fischer Ankerstang. Net als op al het Fischer gereedschap krijg je op deze Fischer 90440 / FIS A M8X90 volledige garantie.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice