Fiskars 1027037 Xact Hark L - 1760mm

35,19 29,08
Minder dan 4 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Let op! Dit product valt in de periode van 5 april 2021 t/m 27 juni 2021 binnen de Fiskars cashback actie. Dit wil zeggen dat je een gedeelte van je geld terug kunt krijgen. Vanaf €35 (incl. BTW) aan actieproducten is dit €5 cashback, vanaf €60 (incl. BTW) aan actieproducten is dit €10 cashback en vanaf €120 (incl. BTW) aan actieproducten is dit €25 cashback.

Hoe ontvang je deze cashback?
1. Het bedrag per dag kan besteed worden aan meerdere producten. De datum op de kassabon is leidend. Alle producten dienen op 1 aankoopbewijs vermeld zijn.
2. Ga vóór 12 juli 2021 naar fiskars.nl/happiness en laat je gegevens achter inclusief een kopie van het aankoopbewijs.
3. Wanneer alles in goede orde is ontvangen door Fiskars ontvang je binnen 4 weken jouw cashback.

Bijzondere kenmerken

De uitermate functionele 3D tanden van deze gazonhark en ruime afmetig van het blad zijn perfect ontworpen voor het bewerken van extragrote gebieden en het gemakkelijk bijeenharken van gemaaid gras en afval.
Het unieke steelprofiel van geharde aluminium maakt de hark lichtgewicht, waardoor je moeiteloos krachtige bewegingen maakt.
De Softgrip™ handgreep is speciaal vormgegeven voor meerdere handposities en een goede steun tijdens het gebruik.
De handgreep heeft een handig gat om het gereedschap gemakkelijk op te ruimen.

De Xact hark L met 3D tanden is ideaal voor het bewerken van grote oppervlakken en het efficiënt verzamelen van maaisel en afval. De uniek vormgegeven steel van gehard aluminium zorgt dat het gereedschap licht van gewicht is zonder aan kracht in te boeten: moeiteloos harken dusa. Het ontwerp van de ergonomische SoftGrip™ handgreep maakt meerdere handposities mogelijk en zorgt voor uitzonderlijk gebruiksgemak en goede ondersteuning tijdens het gebruik.

Specificaties

Breedte: 490 mm
Lengte: 1760 mm
Hoogte: 44 mm
Gewicht: 800 g

Meer informatie:

Meer informatie
NaamFiskars 1027037 Xact Hark L - 1760mm
Type nummer1027037
FabrikantFiskars
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de Fiskars 1027037 Bladhark aan te schaffen? Producten van Fiskars zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Fiskars Bladhark ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Bladhark:

Een Bladhark zoals de Fiskars 1027037 kan gebruikt worden voor:

- Het opruimen van bladeren in de tuin

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice