usp1
usp2
usp3

Fluke 233 EU Digitale True-RMS multimeter met afneembaar scherm - AC/DC 1000V & 10A

Fluke 233 EU Digitale True-RMS multimeter met afneembaar scherm - AC/DC 1000V & 10A
Gratis product
543,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Bij aanschaf van Fluke producten met een waarde boven de 150 euro exclusief BTW, ontvang je een gratis cadeau. Hoe meer je besteedt, hoe groter de beloning. Bekijk de volledige actievoorwaarden op de website van Fluke. Deze actie loopt van 1 maart 2024 tot en met 31 augustus 2024.
      Bij aanschaf van Fluke producten met een waarde boven de 150 euro exclusief BTW, ontvang je een gratis cadeau. Hoe meer je besteedt, hoe groter de beloning. Bekijk de volledige actievoorwaarden op de website van Fluke. Deze actie loopt van 1 maart 2024 tot en met 31 augustus 2024.
      De veelzijdige Fluke 3469334 Multimeter
      Wanneer precisie, betrouwbaarheid en veelzijdigheid bovenaan je lijstje staan, is de Fluke 233 EU Digitale True-RMS Multimeter een onbetwiste uitblinker. Deze multimeter, uitgerust met AA-batterijen, is je onmisbare partner voor nauwkeurige metingen bij niet-lineaire signalen dankzij de True-RMS AC-spanning en -stroom technologie. Met een meetvermogen tot 1000 V AC en DC en tot 10 A (en zelfs 20 A gedurende 30 seconden), kun jij alle kanten op. Het bijzondere aan dit model is het afneembare scherm. Waar je ook bent, dankzij de draadloze technologie en een reikwijdte tot 10 meter, houd je altijd perfect zicht op je metingen zonder dat je de meter zelf hoeft vast te houden. Voor extra gebruiksgemak is er ook gedacht aan een ingebouwde thermometer, zodat je temperatuurmetingen kunt verrichten zonder een extra instrument nodig te hebben. Dit toestel verenigt gebruikersgemak met geavanceerde technologie, waardoor het zowel geschikt is voor de professional als voor de doe-het-zelver die geen compromissen wil sluiten op het gebied van kwaliteit.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Veiligheid is een topprioriteit bij het ontwerpen van de Fluke 233 EU Digitale True-RMS Multimeter. Het robuuste ontwerp met rubberen overmolding en de strenge veiligheidsklasse, CAT IV 600 V/CAT III 1000 V, zorgen ervoor dat je altijd met een gerust hart aan de slag kunt. De mogelijkheid om het display draadloos tot 10 meter vanaf het meetpunt te plaatsen, biedt niet alleen flexibiliteit maar ook een extra veiligheidsmarge bij het uitvoeren van elektrische metingen. En met de Min/Max- en Average-registratie houd je automatisch alle variaties bij, waardoor je nooit een kritiek detail mist. De automatische uitschakelfunctie zorgt er bovendien voor dat de batterijen (AA-formaat) optimaal worden benut, wat resulteert in een indrukwekkend lange gebruiksduur van ongeveer 400 uur. Dit is niet alleen gunstig voor jou als gebruiker maar ook voor het milieu.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      In onze webshop vind je de Fluke 233 EU Digitale True-RMS Multimeter tegen scherpe prijzen, maar dat is lang niet het enige voordeel. Wij leveren namelijk ook supersnel, zodat je nooit lang hoeft te wachten op het gereedschap dat je werk gemakkelijker maakt. Met een groot assortiment op voorraad, zijn we er trots op dat we voor elke klus wel een oplossing bieden. En mocht je vragen hebben of advies nodig hebben, dan staat onze vriendelijke klantenservice altijd klaar om je te helpen. Kortom, voor kwaliteit, snelheid en een service waar je u tegen zegt, ben je bij ons aan het juiste adres. Scoor nu je Fluke 233 EU Multimeter en til je projecten naar een hoger niveau!

      Displayresolutie

      6000

      Maximale spanning

      1000 V

      Batterijformaat

      AA

      Overspanningscategorie

      CAT IV

      Weerstandsbereik

      40 Ω

      EAN

      0095969498173

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.