Freesmachine

Voorzien van een snel ronddraaiende frees is de freesmachine of freesbank dé tool om diverse materialen mee te verspanen. Een freesmachine is in staat dit te doen met onder meer kunststof, hout en aluminium – afhankelijk van welk soort je kiest.

Op Gereedschapcentrum.nl vindt u meerdere freesmachines die allen hun eigen unieke voordelen en kenmerken hebben. Het aanbod bestaat uit bovenfrezen, kantenfrezen, kettingfrezen, lakfrezen, lamellenfrezen, renovatiefrezen en sleuvenfrezen. Geïnteresseerd? Bekijk dan direct het complete aanbod op Gereedschapcentrum.nl en profiteer onmiddellijk van verschillende voordelen, waaronder een snelle bezorging en een aantrekkelijke prijs. Voor méér informatie kunt u contact opnemen via 013 889 4444.

Freesmachines: wat zijn het?

De freesmachine werkt aan de hand van een frees die snel ronddraait en daarmee in staat is diverse materialen te verspanen. Daarbij maken we grofweg onderscheid tussen de universele, de horizontale en de verticale freesbank. Het verschil zit hem in de richting waarin een as het gereedschap uiteindelijk spaant. Bij de universele machine gebeurt dit in beide richtingen.

De verschillende soorten freesmachines

Naast het onderscheid in horizontale, verticale en universele freesmachines is er nog een tweede indeling te maken. Zo onderscheiden we een aantal subcategorieën, waaronder bovenfrezen, kantenfrezen, sleuvenfrezen, kettingfrezen en lamellenfrezen. Welke freesmachine nodig is hangt af van een aantal specificaties. Hierbij spelen onder meer de freesdiepte en de diepte-instellingen een belangrijke rol. Vraag het uzelf af wélk materiaal bewerkt moet worden en welke kenmerken u belangrijk vindt.

Wat zijn de voordelen van freesmachines?

  • Freesmachines zijn in staat om in horizontale en verticale richtingen te verspanen;
  • Freesmachines zijn bruikbaar voor onder meer kunststof, hout en aluminium – afhankelijk van het gekozen soort;
  • Freesmachines zijn verkrijgbaar in verschillende schorten.

Ik ben geïnteresseerd: wat moet ik doen?

Geïnteresseerd in een freesmachine? Dan is er maar één relevant adres: Gereedschapcentrum.nl. Hier vindt u een groot aantal frezen voor aantrekkelijke prijzen. Bestel en profiteer gelijk van voordelen als de snelle bezorging en onze ultieme deskundigheid. Neem contact met ons op via 013 889 4444 of stuur een e-mail naar info@gereedschapcentrum.nl.