Garden Lights 12V Focus Plus (smart) spot - IP44 - 3200011

52,66 43,52

Standaard meegeleverd

1x Grondsteker
1x Montagevoet
1x Bevestigingsmaterialen

Bijzondere kenmerken

De Focus Plus is onderdeel van het smart systeem van Garden Lights. Dit betekent veilige en sfeervolle tuinverlichting op 12 volt aan te sturen vanuit je luie stoel! De Focus Plus spot is op dezelfde manier aan te sluiten als andere Garden Lights lampen. Met als extra voordeel het aansturen met telefoon! Download de gratis Garden Lights app en koppel de smart lamp. Vervolgens kun jij jouw struiken, bloemen of boom in elke kleur aanschijnen, je favoriete scenes opslaan en zoveel timers instellen als je wilt. Zo creëer jij altijd de gewenste sfeer in je tuin en verhoog je de veiligheid.

Specificaties

Diepte: 150mm
Breedte: 80mm
Hoogte: 180mm
IP-waarde: IP44
Oplaadbaar: nee
Lumen: 370
Focusbaar: nee
Opgenomen vermogen (W): 5
Brandduur (uur): 10000
Voltage: 12 Volt
Lichtkleur: RGB
Lichtbron vervangbaar: ja
Energieklasse: A+
Smart: ja
Type: spot

Benodigdheden voor systeem

Het Garden Lights werkt geheel op 12 volt. Het grootse voordeel van het systeem op laagspanning is dat het door iedereen veilig en eenvoudig zelf is aan te sluiten en de kabel niet hoeft worden ingegraven. Voor een compleet Garden Lights systeem heb je het volgende nodig:

1. De lampen die passen in jouw tuin.

2. Een transformator om het netstroom (230V) om te zetten in laagspanning (12V). Om te bepalen welke transformator geschikt is voor jou tel je het wattage van al je lampen bij elkaar op. Het totale wattage bepaalt of je kiest voor een 24W, 60W of 150W transformator.

3. Vervolgens maak je een keuze uit de twee kabelsystemen:

Systeem 1: De hoofdkabel met connectoren op vaste punten. Bij deze hoofdkabel zitten er vaste connectoren op de kabel. Deze hoef je dus niet meer los aan te schaffen. Je kunt kiezen voor de hoofdkabel van 10 meter met 4 aansluitpunten of de hoofdkabel van 15 meter met 6 aansluitpunten. Niet genoeg aansluitpunten? Met behulp van de schroef connector sluit je eenvoudig een extra lamp aan.

Systeem 2: De Flex hoofdkabel zonder vaste connectoren.

Met de Flex hoofdkabels kun je zelf bepalen waar jij de lampen op de kabel wilt aansluiten. Voor het aansluiten van een lamp of accessoire is de Flex connector female nodig en voor een aftakking sluit je de Flex connector male aan op de female connector. De Flex hoofdkabel is verkrijgbaar in 10, 25 en 50 meter.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamGarden Lights 12V Focus Plus (smart) spot - IP44 - 3200011
Type nummer3200011 / Focus Plus (smart)
FabrikantGarden Lights
EAN
Voltage12V

Merkinformatie:

Deze Garden Lights 3200011 / Focus Plus (smart) is een Tuinverlichting. Garden Lights staat bekend om haar hoge kwaliteit. Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment in Garden Lights Tuinverlichting. Net als op al het Garden Lights gereedschap krijg je op deze Garden Lights 3200011 / Focus Plus (smart) volledige garantie.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice