Wegens drukte kan de bezorging van uw bestelling en een reactie van onze klantenservice vertraging oplopen

Gereedschapswand

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd
... meer info

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor u geschikte Gereedschapswand verkrijgbaar is. In de categorie Gereedschapswand kunt u kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Raaco en Gardena. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Gereedschapswand kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Gereedschapswand. Bestelt u uw Gereedschapswand op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!

2 producten

per pagina
 1. Gardena 3501-20 Combisystem Tuingereedschaphouder
  Gardena 3501-20 Combisystem Tuingereedschaphouder

  Bijzondere kenmerken

  De Gardena gereedschaphouder is een plaatsbesparende oplossing voor uw Gardena en combisystem huis- en tuingereedschap. Doordat de houder een aluminium lijst heeft, kunt u in de met glasvezel versterkte houders gereedschap kwijt met een diameter van 18 tot 40mm. Per stalen beug

  26,69 22,06
  Verzending: binnen 3 weken
 2. Raaco 118347 Gereedschapswand los - 105 x 121 x 70mm
  Raaco 118347 Gereedschapswand los - 105 x 121 x 70mm

  Bijzondere kenmerken

  Geperforeerd paneel voor Super Clip.Raaco Geperforeerd paneel v Super Clip gal, Tool Wall Panel

  Specificaties

  Kleur: Gegalvaniseerd
  Subcategorie: Gereedschapswand
  Afmeting breedte: 520 mm
  Afmeting diepte: 11 mm
  Afmeting hoogte: 440 mm

  18,09 14,95
  Verzending: binnen 10 werkdagen

2 producten

per pagina

Gereedschapswand van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Gereedschapswand zijn:

Gereedschapswand online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Gereedschapswand online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Gereedschapswand bestellen. Heeft u vragen over een Gereedschapswand of heeft u andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen u graag!