usp1
usp2
usp3

Glove On Winter Grip Werkhandschoenen - 9/L

Glove On Winter Grip Werkhandschoenen - 9/L
adviesprijs
5,00
4,99

Verwachte leverdatum

19-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Glove On Wintergrip: Houd je handen warm en beschermd

   Als je op zoek bent naar werkhandschoenen die je handen niet alleen beschermen maar ook warm houden tijdens de koude werkdagen, dan zijn de Glove On Winter Grip Werkhandschoenen maat 9/L precies wat je nodig hebt. Deze handschoenen zijn een essentieel onderdeel van je werkuitrusting, vooral als je buiten werkt of in koude omgevingen.

   Deze werkhandschoenen van Glove On hebben een opvallende geel met bruine kleur, wat ze niet alleen stijlvol maakt maar ook zorgt voor goede zichtbaarheid. De kleur wordt geel_bruin genoemd en is een kenmerkende look voor deze lijn van werkhandschoenen.

   De handschoenen zijn ontworpen om comfort en functionaliteit te bieden. Ze zijn gemaakt in maat 9/L, wat overeenkomt met de gemiddelde handgrootte van een volwassene, waardoor ze een goede pasvorm hebben voor de meeste gebruikers. Het model Wintergrip-09 staat bekend om zijn betrouwbare grip en duurzaamheid, zelfs in de koude en natte omstandigheden waar je soms mee te maken hebt.

   Kortom, de Glove On Winter Grip Werkhandschoenen zijn een betrouwbare keuze voor professionals die waarde hechten aan zowel bescherming als comfort. Met deze handschoenen blijven je handen warm en ben je klaar voor elke taak, ongeacht het weer.

   Kleurnaam

   Geel-Bruin

   Maat

   9/L

   EAN

   8718421100743

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.