GoFire inbouwbrander rechthoek 75 x 25 cm - Zwart gecoat

Normale prijs 299,99 Special Price 229,99 190,07
23% korting
Meer dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Standaard meegeleverd

1x Inbouwbrander
1x Deksel
1x Gasdrukregelaar
1x Flexibel bedieningspaneel

Bijzondere kenmerken

Heb je een mooie tuintafel die jou prima bevalt? Hij bevalt je zo goed dat je het eigenlijk jammer vindt om deze in te wisselen voor een vuurtafel. Maar toch wil jij genieten de gezelligheid en de warmte die het vuur te bieden heeft. Dan biedt de inbouwbrander van GoFire voor jou de oplossing! Met een inbouwbrander van GoFire kun jij je eigen tuintafel op een eenvoudige manier ombouwen tot een vuurtafel.

Iedereen kan het: Je hoeft echt geen handige Harry te zijn om een rechthoekige inbouwbrander van GoFire in je huidige tuintafel te plaatsen. Het enige wat je hoeft te doen is een rechthoekig gat uit het midden van je tafel te zagen en de GoFire inbouwbrander erin te hangen. Een duidelijke handleiding met de precieze afmetingen wordt uiteraard meegeleverd. Het is een klusje wat binnen no-time geklaard is. Daarna kun jij genieten van het licht en de warmte die de vuurtafel uitstraalt.

Hoogwaardige kwaliteit: De prachtige GoFire inbouwbrander is tot in de puntjes ontworpen en gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit! Daarmee heeft deze brander een zeer lange levensduur en kun je seizoen na seizoen, jaar na jaar optimaal genieten van een prachtig vuurspektakel! Een rechthoekige inbouwbrander doet het over het algemeen goed in een rechthoekige tafel. Heb je een vierkante tafel en wil je liever een vierkante inbouwbrander? Ook die hebben we in ons assortiment.

Veilig: De GoFire inbouwbrander die van een uitstekende kwaliteit is, voldoet aan alle veiligheidseisen en -voorschriften. Ook het aansluiten van de brander op de gasfles is zeer eenvoudig en uitermate veilig wanneer jij je aan de bijgevoegde voorschriften houdt.

Kenmerkgen GoFire inbouwbrander rechthoek GoFire inbouwbrander is een brander van een geweldige kwaliteit De inbouwbrander is eenvoudig te plaatsen in je huidige tuintafel Een duidelijke handleiding met de precieze afmetingen wordt bijgeleverd! De GoFire inbouwbrander voldoet aan de veiligheidsvoorschriften De GoFire inbouwbrander is verkrijgbaar in een rechthoekig model, maar ook in een vierkant model.

Specificaties

Lengte: 75 cm
Breedte: 25 cm
Hoogte: 7 cm
Gewicht: 11 kg
Vorm: Rechthoek
Afmeting gat in tafel voor inbouwbrander: 70 x 20 cm
Veiligheid: Alle inbouwbranders zijn door Kiwa/Gastec getest
Belangrijk: Alleen voor buiten gebruik, bij gebruik onder een overkapping moet er minimaal één zijde openstaan
Materiaal: Black coated
Kleur: Zwart
Vermogen: 11,8 KW
Brandstof: Propaan / Butaan
Verbruik: ± 890 gram per uur

Meer informatie:

Meer informatie
NaamGoFire inbouwbrander rechthoek 75 x 25 cm - Zwart gecoat
Type nummergofire inb78x26bl
FabrikantGoFire
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de GoFire gofire inb78x26bl Buitenhaard accessoires aan te schaffen? Producten van GoFire zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een GoFire Buitenhaard accessoires ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice