GoFire Vuurtafel inbouwbrander compleet - 40 x 40cm

GoFire Inbouwbrander vierkant - 40 x 40cm
GoFire Glasombouw vierkant - 42,5 x 42,5cm
GoFire Keramische houtblokken (3st)
Normale prijs 325,99 Special Price 299,99 247,93
Sale
Meer dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Standaard meegeleverd

1x Inbouwbrander
1x Deksel
1x Lavastenen
1x Gasdrukregelaar
1x Flexibel bedieningspaneel
1x Keramische houtblokken 3 stuk
1x Glasombouw vierkant - 42,5 x 42,5cm

Bijzondere kenmerken

Een inbouwbrander geeft een gezellige en warme sfeer aan de tuin, het balkon of terras. Niet voor niets voegen zoveel mensen deze sfeermaker toe aan hun exterieur! Een vierkante inbouwbrander van GoFire is een brander van de allerhoogste kwaliteit en heeft een zeer hoge duurzaamheid en levensduur. De GoFire vierkant inbouwbrander is zeer veelzijdig en kan geplaatst worden in iedere tuintafel, van klein tot groot!

Geweldige functionaliteit van de inbouwbrander vierkant: Tijdens de vervaardiging van de GoFire inbouwbrander is heel goed nagedacht over de functionaliteit van de brander. De inbouwbrander is dan ook van alle gemakken voorzien om het gebruik zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken! Over de inbouw in jouw tuintafel hoef jij je geen zorgen te maken, want de inbouwbrander van GoFire is binnen no-time geplaatst en gemonteerd! Het enige wat jij hoeft te doen is een passend, vierkant gat uit je tafel te zagen en daar de inbouwbrander in te hangen. Vervolgens sluit je de brander aan je gasfles aan en jij kunt al snel genieten van de warmte en gezelligheid die het vlammenspel met zich meebrengt. Een duidelijke handleiding en stappenplan wordt meegeleverd.

Hoogwaardige kwaliteit: Deze prachtige inbouwbrander van GoFire is tot in de puntjes ontworpen en biedt naast een zeer goede functionaliteit, ook een mooie uitstraling. En dat is ook niet geheel onbelangrijk voor velen. Met de GoFire inbouwbrander vierkant model maak je een prachtige vuurtafel en creëer je een loungehoek die helemaal af is! Deze vuurtafel zorgt voor een prachtig vuurspektakel, het gehele jaar door!

Aansluiting en verplaatsing: De aansluiting van de GoFire inbouwbrander op een gasfles is zeer gemakkelijk en uitermate veilig. Is je tuintafel beschadigd of ben je gewoon toe aan een andere, nieuwe tafel? Haal dan de vierkante inbouwbrander weer uit je tafel en monteer snel en makkelijk weer in de nieuwe tafel.

Kenmerken GoFire inbouwbrander vierkant GoFire inbouwbrander is een brander van een geweldige kwaliteit De inbouwbrander eenvoudig te plaatsen in je huidige tuintafel Een duidelijke handleiding met de precieze afmetingen wordt bijgeleverd! De GoFire inbouwbrander voldoet aan de Nederlandse veiligheidsvoorschriften en is KIWA en CE-gekeurd voor geheel Europa De GoFire inbouwbrander is verkrijgbaar in een rechthoekig model, maar ook in een vierkant model.

Specificaties

Lengte: 40 cm
Breedte: 40 cm
Hoogte: 7 cm
Gewicht: 10 kg
Vorm: Vierkant
Afmeting gat in tafel voor inbouwbrander: 35,5 x 35,6 cm
Veiligheid: Alle inbouwbranders zijn door Kiwa/Gastec getest
Belangrijk: Alleen voor buiten gebruik, bij gebruik onder een overkapping moet er minimaal één zijde openstaan
Materiaal: RVS 304
Kleur: Zilver
Vermogen: 8,8 KW
Brandstof: Propaan / Butaan
Verbruik: ± 480 gram per uur

Meer informatie:

Meer informatie
NaamGoFire Vuurtafel inbouwbrander compleet - 40 x 40cm
Type nummerGoFire compleet
FabrikantGoFire

Merkinformatie:

Deze GoFire GoFire compleet is een Buitenhaard. GoFire staat bekend om haar hoge kwaliteit. Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment in GoFire Buitenhaard. Net als op al het GoFire gereedschap krijg je op deze GoFire GoFire compleet volledige garantie.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice