usp1
usp2
usp3

Prijs

Magnetische schroevendraaier

Heb je ooit gewenst dat je schroeven gewoon aan je schroevendraaier blijven plakken? Dan is de magnetische schroevendraaier precies wat je zoekt! Dit ingenieuze stukje gereedschap is ontworpen om je werk efficiënter en gemakkelijker te maken, met name op plekken waar je moeilijk bij kunt.

Magnetisch wonder: De onweerstaanbare aantrekkingskracht

Een magnetische schroevendraaier heeft een speciaal ontworpen punt die magnetisch is, waardoor schroeven en bouten aan de punt blijven kleven. Dit is vooral handig als je werkt in krappe ruimtes waar het lastig is om een schroef handmatig op zijn plek te houden. Daarnaast voorkomt het onnodig vallen of kwijtraken van schroeven. En een klein, maar boeiend feitje: deze magnetische eigenschap komt niet van de schroevendraaier zelf, maar van een kleine magneet die in de punt is verwerkt.

De magie van juist gebruik

Bij het werken met een magnetische schroevendraaier is het belangrijk om voorzichtig te zijn rondom elektronische apparaten. De magnetische kracht kan soms invloed hebben op elektronische circuits. Gebruik het daarom met zorg bij dergelijke klussen. Daarnaast is het handig om de punt af en toe te demagnetiseren en weer te magnetiseren, zodat je altijd verzekerd bent van de beste grip op je schroeven. Gelukkig zijn er speciale tools beschikbaar waarmee je dit in een handomdraai doet.

Gereedschapcentrum: Jouw magnetische bestemming

Op zoek naar de beste magnetische schroevendraaier? Bij Gereedschapcentrum vind je een groot online assortiment, waardoor je altijd het juiste gereedschap voor jouw klus vindt. En dankzij onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Maar dat is nog niet alles. Dankzij onze eigen voorraad is jouw nieuwe schroevendraaier direct leverbaar, zodat je snel weer verder kunt met je project. Kortom, voor kwaliteit, snelheid en de beste service ben je bij Gereedschapcentrum aan het juiste adres.

7 artikelen

Pagina 2 van 1