usp1
usp2
usp3

Prijs

Moniertang

Als je een klusser bent die met beton werkt of een doe-het-zelver met een grootschalig project, dan ben je waarschijnlijk al bekend met een moniertang. Deze speciale tang, ook bekend als betonvlechttang, is een onmisbaar stuk gereedschap in de bouw, met name wanneer het aankomt op het vlechten van betonijzer of binddraad. Maar ook als je van plan bent om binnenkort je gereedschapskist uit te breiden, is de moniertang een toevoeging die je niet mag missen.

Belangrijke eigenschappen van een Moniertang

Wat maakt een moniertang nou zo speciaal? Eén woord: functionaliteit. Een moniertang heeft een lange, smalle bek waarmee je moeiteloos draad kunt knippen en draaien. Het is ontworpen om strak om het betonijzer of binddraad heen te sluiten, waardoor je met minimale inspanning strakke knopen kunt maken. Daarnaast zijn moniertangen meestal gemaakt van hoogwaardig staal en hebben ze een speciale coating om roest en corrosie te weerstaan. Ze zijn stevig, duurzaam en bestand tegen de ruwe omstandigheden op de bouwplaats. Fun fact: De naam 'moniertang' is afgeleid van het Franse woord 'monier', wat 'versterkt beton' betekent.

Correct gebruik van de Moniertang

Een moniertang correct gebruiken is van cruciaal belang voor een succesvol project. Allereerst, draag altijd beschermende handschoenen om je handen te beschermen. Pak de moniertang vast aan het handvat, plaats de bek rond de draad die je wilt knippen of draaien, en knijp dan het handvat samen. Het draad wordt veilig vastgehouden terwijl je het draait of knipt. Moniertangen zijn perfect voor het vastbinden van betonstaal, het repareren van hekken, het bevestigen van gaas, en vele andere taken waarbij draad betrokken is.

Koop je Moniertang bij Gereedschapcentrum

Waarom zou je je moniertang kopen bij Gereedschapcentrum? Ten eerste, wij hebben een groot online assortiment aan moniertangen van verschillende merken. Of je nu op zoek bent naar een basismodel voor incidenteel gebruik of een professioneel model voor dagelijks gebruik, bij ons vind je het. Daarnaast bieden we persoonlijk advies. Weet je niet zeker welke moniertang het beste bij jouw behoeften past? Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Dus waar wacht je nog op? Bekijk vandaag nog onze selectie moniertangen!

30 artikelen

Pagina 3 van 2