Wegens drukte kan de bezorging van uw bestelling en een reactie van onze klantenservice vertraging oplopen

Zagen

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd
... meer info

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor u geschikte Zagen verkrijgbaar is. In de categorie Zagen kunt u kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Bahco, Stanley en Silverline. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Zagen kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Zagen. Bestelt u uw Zagen op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!

2 producten

per pagina
 1. Dickie Dyer 546803 Kleine beugelzaag met zaagblad - 150mm
  Dickie Dyer 546803 Kleine beugelzaag met zaagblad - 150mm

  Bijzondere kenmerken

  Chemisch zwart-gesatineerd 24tpi zaagblad uit koolstofstaal en corrosiebestendig poedergecoat handvat. Lange levensduur en flexibel, met uitstekende weerstand tegen slijtage. Blad en frame zijn voor 100% geproduceerd in het VK in overeenstemming met BS6271. Bladlengte 150 mm / 6"

  12,89 10,65
  Verzending: binnen 3 weken
 2. Dickie Dyer 321786 Beugelzaag met blad - 24TPI - 300mm
  Dickie Dyer 321786 Beugelzaag met blad - 24TPI - 300mm

  Bijzondere kenmerken

  Duurzaam bimetalen beugelzaag met een blad met 24 tpi, en met een robuuste handgreep met een comfortabele greep. Lange levensduur en flexibel met uitstekende weerstand tegen slijtage. Blad voorzien van een spanschroef. Lengte van het blad 300 mm/12".

  20,19 16,69
  Verzending: binnen 3 weken

2 producten

per pagina

Zagen van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Zagen zijn:

Zagen online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Zagen online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Zagen bestellen. Heeft u vragen over een Zagen of heeft u andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen u graag!