HiKOKI 783223 SDS-Plus Hamerboor - 4 snijvlakken - 8 x 150 x 215mm

adviesprijs Normale prijs 12,00 Special Price 9,69 8,01

Bijzondere kenmerken

De nieuwste generatie Hitachi hamerboren is speciaal ontwikkeld voor de zeer intensieve gebruiker die de uiterste prestatie van zijn boor verlangt. De symmetrische 4-snijder boorkop zorgt voor een gelijkmatige en vloeiende penetratie in het materiaal wat resulteert in perfect ronde gaten. De speciale 4-voudige spiraal geometrie zorgt voor een goede afvoer van het boorgruis en vermindert onnodige trillingen.

Het resulteert in een 50% langere levensduur ten opzichte van een conventionele 2-snijder hamerboor. In het geval de gebruiker op betonbewapingen stuit, zorgt de 4-snijder voor een gelijkmatige aanraking wat kans op breuk in de boorkop sterk vermindert. De speciale zetting van de hardmetalen kroon in de boor zorgt voor een maximale ondersteuning van het hardmetaal en een optimale absorptie van de vrijgekomen krachten tijdens het boren.

Specificaties

MBH (min. bestel. hoev.) 1
Ø (mm) 8
Totale lengte (mm) 215
Nuttige lengte (mm) 150

Meer informatie:

Meer informatie
NaamHiKOKI 783223 SDS-Plus Hamerboor - 4 snijvlakken - 8 x 150 x 215mm
Type nummer783223
FabrikantHiKOKI
EAN

Merkinformatie:

De HiKOKI 783223 is een SDS Plus boren. HiKOKI staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang een relevant assortiment van HiKOKI aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een HiKOKI SDS Plus boren wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

SDS Plus boren:

Een SDS Plus boren zoals de HiKOKI 783223 kan gebruikt worden voor:

- Boorwerkzaamheden met een combi- of boorhamer met een SDS-plus aansluiting

- Een beter vergrendelde boor in tegenstelling tot alle standaard boren

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice