Hozelock Pulsar Plus Comfort Rugspuit 12 Liter

86,99 71,89

Bijzondere kenmerken

De 12 liter rugspuit PULSAR COMFORT is geschikt voor behandeling van grote tot zeer grote oppervlakten met plantenvoeding, insecticide, pesticide of schimmelwerende middelen. Doordat de onderzijde en het midden van de tank exact naar de holte van de rug zijn gevormd wordt het gewicht van de spuit beter over de gehele rug verdeeld. De verbrede bovenzijde van de tank zorgt er bovendien voor dat de gebruiker een grotere bewegingsvrijheid tijdens het dragen of pompen.

De extra gevoerde en verstelbare schouderbanden zorgen daarnaast voor nog meer comfort tijdens het gebruik. Omdat de tank aan beide zijden gelijk gevormd is kan dit model in een handomdraai worden veranderd van linkshandig naar rechtshandig gebruik zonder daarbij de pomp of andere onderdelen te verplaatsen. Het vernieuwde pompmechanisme met gebogen pomphendel en de hoog-efficiënte pomp met geïntegreerde mixer zorgen ervoor dat de pompfrequentie sterk wordt gereduceerd ten opzichte van andere modellen rugspuiten. Standaard is deze rugspuit voorzien van een aluminium lans van 60 cm, een brede vulopening met anti-spatfilter en een doorschijnende tank met schaalverdeling.

Extra bij de PULSAR CONFORT rugspuiten is de bijgeleverd Multi Nozzle, een speciale gepatenteerde spuitkop waarmee de drukspuit geschikt is voor alle soorten toepassingen zonder dat van spuitkop hoeft te worden gewisseld. Daarnaast wordt deze rugspuit geleverd inclusief een 1 bar drukregelaar voor een contante druk tijdens gebruik. 3 jaar garantie

Maximaal comfort dankzij een uniek ergonomisch ontwerp met een gebogen tank waardoor het apparaat zowel links- als rechtshandig gebruikt kan worden
Verbeterde pompwerking: Een perfecte compromis tussen vermogen en frequentie
Vergrendelbare pomphendel
Voorzien van ergonomische handgreep
Inclusief filter, mixer en multi nozzle (3 in 1 sproeipatronen passend bij de behandeling)
Speciaal ontworpen 12 liter tank
Verstelbare draagbanden om op de rug te dragen
60 cm aluminium lans
1 bar drukregelaar

Meer informatie:

Meer informatie
NaamHozelock Pulsar Plus Comfort Rugspuit 12 Liter
Type nummer4712B0000 / Pulsar Plus Comfort
FabrikantHozelock
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de Hozelock 4712B0000 / Pulsar Plus Comfort Rugspuit aan te schaffen? Producten van Hozelock zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Hozelock Rugspuit ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Rugspuit:

Een Rugspuit zoals de Hozelock 4712B0000 / Pulsar Plus Comfort kan gebruikt worden voor:

- De verzorging van planten in grotere tuinen

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice