Hyundai 58044 Telescopische Takkenschaar - 69cm

Normale prijs 33,79 Special Price 29,99 24,79

Bijzondere kenmerken

Flink snoeien of regulier onderhoud van uw bomen, heggen en struiken? De mooiste tuin begint bij het juiste gereedschap. Met deze telescopische Hyundai aambeeldtakkenschaar snoeit en knipt u zonder moeite. Door de lange telescopisch verstelbare armen kan meer kracht worden overgebracht op de speciaal gevormde messen van de schaar en is het knippen van takken met een diameter tot 35 mm kinderspel. De takkenschaar is 69 cm lang en kan bij uitschuiven verlengd worden tot wel 104 cm.

De greep van de takkenschaar is gemaakt van aluminium, met kunsstof voor de handvaten en voor het verstelmechanisme. Het snijblad, voorzien van een non-stick coating, dat in contact komt met het gladde metaal zorgt ervoor dat er een betere overdracht is van kracht en u dus minder kracht hoeft te zetten, wat deze takkenschaar een aambeeld-type maakt. Aangezien aambeeldtakkenscharen vooral gericht zijn op een zo groot mogelijke krachtoverdracht, beschadigen ze het plantweefsel en zijn ze eigenlijk alleen geschikt voor het knippen van dood hout. Ze zijn ideaal voor gebruik bij het snoeien van dikke takken en houtsoorten. Daarnaast is hij met zijn lengte ideaal voor hoge takken en handig voor planten bij de grond, aangezien u hiervoor niet hoeft te bukken. Kies voor efficiënt en eenvoudig tuinieren met deze blauw-zwarte telescopische Hyundai aambeeldtakkenschaar.

Specificaties

Lengte: 69-104 cm
Telescopisch: ja
Snoeitechniek: aambeeld
Maximale knipdiameter: 35 mm
Materiaal: aluminium, staal, kunststof
Kleur: blauw, zwart

Meer informatie:

Meer informatie
NaamHyundai 58044 Telescopische Takkenschaar - 69cm
Type nummer58044
FabrikantHyundai
EAN

Merkinformatie:

Deze Hyundai 58044 is een Takkenschaar. Hyundai staat bekend om haar hoge kwaliteit. Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment in Hyundai Takkenschaar. Net als op al het Hyundai gereedschap krijg je op deze Hyundai 58044 volledige garantie.

Takkenschaar:

Een Takkenschaar zoals de Hyundai 58044 kan gebruikt worden voor:

- Het afknippen van takken

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice