Hyundai 58045 Telescopische Takkenschaar hybride - 67cm

34,19 28,26
Minder dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Flink snoeien of regulier onderhoud van uw bomen, heggen en struiken? De mooiste tuin begint bij het juiste gereedschap. Met deze telescopische Hyundai hybride takkenschaar snoeit, knipt en stylet u eenvoudig en zonder moeite. Door de lange telescopisch verstelbare armen kan meer kracht worden overgebracht op de speciaal gevormde messen van de schaar en is het knippen van takken met een diameter tot 30 mm kinderspel. De takkenschaar is 67 cm lang en kan bij uitschuiven verlengd worden tot wel 102 cm.

De greep van de takkenschaar is gemaakt van aluminium, met kunsstof voor de handvaten en voor het verstelmechanisme. De met precisie geslepen stalen snijbladen, die zijn voorzien van een non-stick coating, glijden langs elkaar, waarbij er sprake is van een grote krachtoverdracht door het extra begeleidingsmechanisme van het grote snijblad. Deze takkenschaar wordt hierdoor aangeduid als een hybride takkenschaar, een combinatie van een bypass- en aambeeldtakkenschaar. Deze takkenschaar heeft de karakteristieken van zowel een bypass- als aambeeldtakkenschaar en beschikt dus over precisie én kracht. De twee snijbladen die langs elkaar heen glijden zorgen voor een scherpe, schone snede dicht bij de stengel of wortel, waardoor de kans op infecties bij uw planten kleiner is. Dit betekent dat de hybride takkenschaar geschikt is voor het snoeien van levend plantweefsel. Daarnaast is er sprake van een zeer grote krachtoverdracht, waardoor de takkenschaar ook in staat is om dood hout zonder problemen te knippen. Uitermate geschikt voor het snoeien van jong en zacht hout, semi-houten struiken en zelfs dikke takken en houtsoorten. Verder is deze takkenschaar met zijn lengte ideaal voor hoge takken en handig voor planten bij de grond, aangezien u hiervoor niet hoeft te bukken. Kies voor efficiënt en eenvoudig tuinieren met deze blauw-zwarte telescopische Hyundai hybride takkenschaar.

Specificaties

Lengte: 67-102 cm
Telescopisch: ja
Snoeitechniek: bypass en aambeeld
Maximale knipdiameter: 30 mm
Materiaal: aluminium, staal, kunststof
Kleur: blauw, zwart

Meer informatie:

Meer informatie
NaamHyundai 58045 Telescopische Takkenschaar hybride - 67cm
Type nummer58045
FabrikantHyundai
EAN

Merkinformatie:

Deze Hyundai 58045 is een Takkenschaar. Hyundai staat bekend om haar hoge kwaliteit. Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment in Hyundai Takkenschaar. Net als op al het Hyundai gereedschap krijg je op deze Hyundai 58045 volledige garantie.

Takkenschaar:

Een Takkenschaar zoals de Hyundai 58045 kan gebruikt worden voor:

- Het afknippen van takken

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice