Hyundai 58072 Telescopische Heggenschaar - 70-93cm

32,49 26,85

Bijzondere kenmerken

Flink snoeien of regulier onderhoud van uw heggen en natuurlijke afscheidingen? De mooiste tuin begint bij het juiste gereedschap. Met deze telescopische Hyundai heggenschaar snoeit, knipt en stylet u eenvoudig uw heggen, hagen en natuurlijke afscheidingen. De scherpe snijbladen en de doeltreffende hefboom-functie zorgen ervoor dat u efficïent kunt werken en met het telescopische karakter van de heggenschaar verlengt u deze eenvoudig van 70 naar 93 cm om nog minder kracht te hoeven zetten.

De heggenschaar beschikt, naast de aluminium greep met kunststof, over stalen snijbladen met een non-stick coating voor het ongecompliceerd recht snoeien van de heg. Zoals u gewend bent van Hyundai is het moderne blauw en zwarte design een aanwinst voor in de tuin.

Specificaties

- Lengte: 70-93 cm.
- Telescopisch: ja.
- Maximale knipdiameter: 8 mm.
- Materiaal: aluminium, staal, kunststof
- Geschikt voor heggen, afscheidingen en struiken.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamHyundai 58072 Telescopische Heggenschaar - 70-93cm
Type nummer58072
FabrikantHyundai
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de Hyundai 58072 Hand Heggenschaar aan te schaffen? Producten van Hyundai zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Hyundai Hand Heggenschaar ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Hand Heggenschaar:

Een Hand Heggenschaar zoals de Hyundai 58072 kan gebruikt worden voor:

- Het bijwerken van heggen en struiken

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice