Hyundai 58151 Beugelzaag - 61cm

Normale prijs 19,89 Special Price 8,89 7,35

Bijzondere kenmerken

Een beugelzaag nodig voor planken of levend hout in de vorm van dikke takken en kleine bomen? Deze beugelzaag van Hyundai werkt zich met gemak door levend hout met behulp van het grof getande zaagblad. Waar de takkenschaar tekort komt, is deze beugelzaag uw perfecte keuze. De zaag is 61 cm lang en beschikt over een beschermend ergonomisch gevormd handvat, vervaardigd uit een combinatie van kunstoffen.

De zaag wordt geleverd met een afdekstrook over de zaagtanden om de zaag veilig op te kunnen bergen wanneer u klaar bent met het gebruiken van de zaag. Het materiaal is gevormd uit 65Mn staal en dit zaagblad is eenvoudig te vervangen indien dit nodig is.

Specificaties

Type zaag: beugelzaag
Geschikt voor materiaal: hout
Lengte: 61 cm
Materiaal zaag: 65Mn staal
Materiaal handvat: kunststof (ABS+TPR)
Kleur: blauw met zwart

Meer informatie:

Meer informatie
NaamHyundai 58151 Beugelzaag - 61cm
Type nummer58151
FabrikantHyundai
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de Hyundai 58151 Beugelzaag aan te schaffen? Producten van Hyundai zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Hyundai Beugelzaag ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Beugelzaag:

Een Beugelzaag zoals de Hyundai 58151 kan gebruikt worden voor:

- Het toppen van bomen en het snoeien van takken

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice